Darwin Project je nově free-to-play
Novinka Darwin Project je nově free-to-play

Darwin Project je nově free-to-play

Michal Burian

Michal Burian

Platformy Windows PC Xbox Xbox One

Tak trochu další battle royale.

Reklama

Vývojáři ze studia Scavengers se s hrou Darwin Project dostali do další fáze předběžného přístupu, která odstranila cenovku a udělala z tohoto zajímavého mixu free-to-play titul na Steamu. Brzo má to samé čekat i Xbox One verzi.

V posledních měsících dostal Darwin Project spoustu nového obsahu, včetně Duo módu, matchmakingu založeném na skillech hráčů a časově omezené události, a došlo pochopitelně i na optimalizaci a na vylepšení herního zážitku.

Pokud jste si Darwin Project koupili, obdržíte Founder’s Pack obsahující dvě legendární sady, tři legendární sekery, tři legendární luky a další maličkosti.

Darwin Project je tak trochu další battle royale. Hra vás zavede do post-apokalyptických kanadských Skalnatých hor, kde probíhá vědecký experiment kvůli blížící se době ledové. Vězni z celého světa byli transportováni do těchto míst, aby se podrobili experimentu. Skupina vědců je sleduje při přežívání v nehostinných a velmi krutých podmínkách, kde je velká zima a zároveň se bojuje na smrt ve zrádné sněhové aréně ve stylu Battle Royale, který bude doplněn o prvky z televizní reality show. Arénu totiž ovládá mazaný chlápek, jenž bude vytvářet napětí a nikdy si nemůžete být jisti tím, co zrovna udělá.

Do této sněhové arény se dostanou všichni hráči v konkurenčních multiplayerových bitvách. Na své cestě k vítězství musíte přežít extrémní podmínky, sledovat soupeře a nastražit pasti, abyste přežili. Sedm hráčů se bude snažit vyhrát, budou vyrábět předměty, lovit, a dokonce vyjednávat o dočasných aliancích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama