Proč toho Nathan Drake v Uncharted tolik vydrží? Má velké štěstí
Novinka Proč toho Nathan Drake v Uncharted tolik vydrží? Má velké štěstí

Proč toho Nathan Drake v Uncharted tolik vydrží? Má velké štěstí

Michal Burian

Michal Burian

7
Platformy PlayStation PlayStation 4 PlayStation PlayStation 3

Začervenalá obrazovka ve skutečnosti neznázorňuje míru zranění, ale nedostatek štěstí.

Reklama

Při hraní úspěšné série Uncharted jste si možná všimli, že hlavní hrdina Nathan Drake, který je u komunity PlayStationu velmi oblíbený a de facto považován za ikonku této platformy, toho hodně vydrží a zabít ho mohou nepřátelé především v případě, kdy uděláte více chyb za sebou. Animátor Jonathan Cooper nyní odhalil, co za tím vězí.

Nathan Drake je šťastný bastard, stejně jako Indiana Jones a další dobrodruzi a hledači pokladu, taková Lara Croft by mohla vyprávět. Aby se vývojáři ze studia Naughty Dog více přiblížili duchu a tónům dobrodružných filmů, udělali z Nathana již zmíněného šťastného bastarda, kterému ale může štěstí v určitých okamžicích dojít. Když budete dlouho pod palbou, tak obrazovka zčervená. Změna nesignalizuje málo zdraví, nýbrž nedostatek štěstí. Ten má za následek, že další zásahy budou pro Nathana znamenat konec.

Odhalení Jonathana Coopera na Twitteru potvrdila scénáristka Amy Hennig, jež byla šéfkou vývoje Uncharted: Drake's Fortune (první díl) a poté scénáristkou a kreativní ředitelkou Uncharted 2: Among Thieves. Poté se podílela na scénáři Uncharted 3: Drake's Deception a její poslední práci si můžeme užívat v Uncharted 4: A Thief's End.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama