Crystal Dynamics otevírají nové studio na podporu projektu Avengers
Novinka Crystal Dynamics otevírají nové studio na podporu projektu Avengers

Crystal Dynamics otevírají nové studio na podporu projektu Avengers

Michal Burian

Michal Burian

6
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Do studia zároveň nastoupili zkušení veteráni, za sebou mají God of War, Halo nebo Call of Duty.

Reklama

Americké studio Crystal Dynamics se bez debat stává největším západním týmem společnosti Square Enix. Tenhle tým, který se proslavil hlavně sérií Tomb Raider s archeoložkou Larou Croft, se soustředí na budoucnost. Z toho důvodu přenechal nadcházející díl Shadow of the Tomb Raider studiu Eidos Montreal a u hry figuruje jen jako pomocná ruka. Místo Tomb Raider totiž mají v Crystal Dynamics zálusk na větší rybu. Ve spolupráci s Marvelem chystají hru na motivy filmů The Avengers, která by měla zaujmout nejen milovníky superhrdinů.

Z The Avengers jsme ještě pořádně nic neviděli, ale dnešní zpráva dokazuje, že půjde o velký projekt. Crystal Dynamics kvůli němu otevřeli nové kanceláře ve městě Bellevue ve státě Washington, kde budou mít na starost vývoj technologií a nástrojů pro budoucí tituly. Zároveň se podílejí na již zmíněné hře The Avengers.

Logo nového studia
Logo nového studia

„Agresivně rozšiřujeme naše týmy a otevíráme nové studio s velkolepými zkušenostmi. Dali jsme dohromady tým veteránů a vůdců z průmyslu, abychom vytvořili herní zážitky překračující očekávání naší vášnivé komunity,“ komentoval založení studia Crystal Northwest sám Scot Amos, jeden z vedoucích firmy Crystal Dynamics. Tím rozšiřováním týmu Scot Amos narážel na nové členy původního tvůrčího celku v oblasti Redwood Shores. Crystal Dynamics přivítali desítky nových zaměstnanců. Mezi nimi je Vincent Napoli (měl na starost boje v God of War), kreativní ředitel Ben Wanat (série Dead Space), David Fifield, jenž byl výkonným producentem a šéfem designu u Halo a Call of Duty, a spousta dalších zkušených lidí ze studií Pixar, EA a Naughty Dog.

Společně mají vytvořit nejambicióznější projekt v historii Crystal Dynamics. Ano, mluvíme o The Avengers.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama