Pokračování Spintires: MudRunner s řadou nových funkcí a vylepšení
Novinka Pokračování Spintires: MudRunner s řadou nových funkcí a vylepšení

Pokračování Spintires: MudRunner s řadou nových funkcí a vylepšení

Michal Burian

Michal Burian

Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Na počítačích a konzolích se budeme zase brodit bahnem ve vozidlech všeho druhu.

Reklama

Prodění v bahně, převoz těžkých nákladů a mnoho dalšího s vozidly všeho druhu zažijeme znovu. Studio Saber Interactive ve spolupráci s vydavatelskou společností Focus Home Interactive oznámilo pokračování hry Spintires: MudRunner. Druhý díl pod názvem MudRunner 2 dle tiskové zprávy přinese renomovaný fyzikální engine, realistické řízení, intenzivní prostředí a sandbox hratelnost společně s řadou nových funkcí a vylepšení.

„Spolupráce se společností Focus Home Interactive na Spintires: MudRunner byla pro naše studio velkým úspěchem,“ řekl Matt Karch, generální ředitel Sabre Interactive. „Díky svému profesionálnímu přístupu a nadšení pro projekt se tohle vydavatelství stalo ideálním partnerem na naší další cestě,“ dodal. To prezident Focus Home Interactive připomněl úspěch prvního dílu u hráčů i novinářů.

MudRunner 2 dorazí v dosud nespecifikovaný termín na PC a konzole (očekáváme PlayStation 4 a Xbox One). Bližší informace a detaily o hře samostatné budou prozrazeny v prvním čtvrtletí roku 2019.

Podívejte se na launch trailer prvního dílu:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama