Předobjednávka Metra Exodus vám nezajistí žádný herní obsah
Novinka Předobjednávka Metra Exodus vám nezajistí žádný herní obsah

Předobjednávka Metra Exodus vám nezajistí žádný herní obsah

Martin Cvrček

Martin Cvrček

5
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Plus 13 minut gameplay záběrů.

Reklama

Když vycházel druhý díl herní série Metro s podtitulem Last Light, propukla menší kontroverze. Bylo tomu tak z důvodu skutečnosti, že jestli jste chtěli hrát v poměrně náročném režimu Hraničář, museli jste si hru předobjednat nebo následně dokoupit DLC za 5 dolarů. Mnoha hráčům se samozřejmě něco takového nelíbilo a bylo jim silně proti srsti, že byla určitá obtížnost vyříznuta jen proto, aby měl vydavatel v ruce nějaké lákadlo na předobjednávku či včasnou koupi. Zvlášť když byl režim Hraničář důležitou, stálou (a bezplatnou) součástí původního Metra 2033.

Jak se zdá, v případě chystaného Metra Exodus se v Deep Silveru a 4A Games poučili. Prostřednictvím Twitteru bylo potvrzeno, že žádný herní obsah nebyl vyhrazen pro předobjednávky. Jinými slovy, předobjednání vám nezajistí přístup k nějaké extra zbrani či obtížnosti. Ať už hru objednáte v předstihu nebo si ji koupíte po vydání, budete mít ve hře stejné množství obsahu.

Něco jiného je dodatečný obsah, na který dojde a který bude součástí chystaného Expansion Passu, ale v rámci základní hry a jejího obsahu na tom budou všichni kupující stejně. Kéž by něco takového bylo standardem a ne důvodem vyzdvihnout to jako změnu k lepšímu. Hráčů, které otravuje, že minou nějaký in-game obsah, pokud si danou hru nekoupí včas, nebo si ho případně musí dokoupit, určitě není málo.

Chcete vidět z Metra Exodus více? Tak se podívejte na další gameplay záběry z Gamescomu, které toho ukazují hodně.

Metro Exodus vyjde 22. února 2019 na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama