S českým dabingem bude další PlayLink hra. Seznamte se s Chimparty
Novinka S českým dabingem bude další PlayLink hra. Seznamte se s Chimparty

S českým dabingem bude další PlayLink hra. Seznamte se s Chimparty

Michal Burian

Michal Burian

Platformy PlayStation PlayStation 4

Nová společenská zábava pro jednoho až čtyři hráče.

Reklama

Česká pobočka PlayStation oznámila další skvělou zprávu. U společenských her z řady PlayLink jsme si už zvykli na českou lokalizaci, která je často kompletní, tedy i s dabingem. Nejinak tomu bude u Chimparty od studia NapNok. Chimparty je zábavná hra pro celou rodinu. Hráči se mají připravit na opičárny v zábavných, snadno přístupných minihrách.

„Vezmi své chytré zařízení a vybojuj si místo VIP džungle v této multiplayerové hře platformy PlayLink, ve které mohou až čtyři hráči zápolit v 18 potrhlých minihrách, obsahujících dohromady 90 úrovní.

Nezáleží na tom, jestli jsi herní nováček, nebo jsi ve hraní mezi přáteli a rodinou King Kongem – tady se najde pro každého něco, od vrhání svého šimpanze skrz obruč po útěk před rivaly ve zběsilé hře na babu.

Díky použití chytrého zařízení jako ovladače je každá hra snadno přístupná a intuitivní. Jednoduše šikovně a s přesným načasováním používej jediné tlačítko na obrazovce ke skákání, plavání, běhání, malování a dalším činnostem.

Hraj napříč prehistorickou džunglí, strašidelným hradem, pirátským přístavem, mimozemskou krajinou a čarodějovým sídlem, v nichž zažiješ změny gravitace, dovádění se změnami tvarů a interaktivní prvky, na které si musíš dávat pozor.

Dodej své drzé opici vzhled vítěze – vybrat si můžeš z pokrývek hlavy, příslušenství a bot, přičemž máš šanci odemknout toho v průběhu hraní více. A všechny úpravy i postup zůstanou v aplikaci Chimparty bez ohledu na to, na jakém systému PS4 hraješ,“ informuje Sony.

Chimparty nabídne čtyři herní režimy:

  • Deskovká hra (pro 2-4 hráče) - Dosáhni cíle dřív, než všichni ostatní, vrhem kostek v různých minihrách.
  • Blitz (pro 1-4 hráče) - Sbírej hvězdy v deseti rychle se měnících náhodných hrách – vyhrává šimpanz s nejvyšším počtem hvězd na konci.
  • Survival (pro jednoho hráče) - Udrž si co nejdéle co nejvíce hvězd, zatímco se budeš cvičit v minihrách.
  • Vlastní režim (pro 1-4 hráče) - Vyber si ze všech 90 úrovní a přizpůsob si hru podle své chuti.

Pod označením PlayLink se skrývají společné zábavné hry, které nainstalujete do PS4 a požijete chytrý telefon nebo tablet jako ovladač.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama