​Nášup informací o ​Jump Force
Jump Force Novinka ​Nášup informací o ​Jump Force

​Nášup informací o ​Jump Force

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Trailer doprovází gameplay záběry, informace o online hraní, o nových postavách a ještě něco víc.

Reklama

Bandai Namco si připravil prezentaci v podobě traileru a ukázky z hraní chystané bojovky Jump Force. Kromě toho se s fanoušky podělil o několik nových informací a screenshotů.

Jump Force je titul, který v sobě spojuje největší hrdiny a padouchy z dlouhé 50ti leté historie časopisu Shonen Jump. Nově mezi vybrané postavy přibyla šestice bojovníků ze série Hunter X Hunter, One Piece a Dragon Ball Z. ​

Konkrétně si budeme moci zahrát za chlapce s čistým srdcem Gona a jeho totálním opakem Hisokou, který je až sociopatický bojovník, libující si v zabíjení.

Ze série One Piece se nově můžeme těšit na kuchaře Sanjiho, který je jedním z nejsilnějších bojovníků, navíc ochotných se postavit komukoli, aby ochránil své kamarády. Dalším v pořadí je Luffyho bratr Sabo, ovládající oheň a dále jedna z nejhorších postav série, pirát Marshall D. Teach aka Blackbeard. Ten je totiž jediným známým uživatelem dvou různých druhů ďáblova ovoce a dokáže tak ovládat zemětřesení a manipulovat s temnotou.

Posledním novým hrdinou je Vegeta ze série Dragon Ball Z.

​Kromě těchto známých postav si budete moci v online hraní vytvořit svého vlastního avatara a pustit se do křížku s hráči z celého světa. V obří místnosti, rozdělené na čtyři oblasti (One Piece svět, Dragon Ball Z, Naruto a skutečný svět), si můžete namixovat toho pravého bojovníka. Jakým způsobem bude přizpůsobení probíhat se dovíme v příštích měsících.

​Nakonec byla odhalena nová stage jménem Namek​, pocházející z univerza série Dragon Ball Z. Namek je planeta, kde se uskutečnila bitva proti Frieze. Namek má tři slunce, takže je zde stále denní svit.

Jump Force vyjde pro PlayStation 4, Xbox One a pro PC v příštím roce a vy se ještě můžete výše podívat na záběry z hraní a také na nové screenshoty.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama