Nenechte si ujít herní novinky, které vyjdou v září
Novinka Nenechte si ujít herní novinky, které vyjdou v září

Nenechte si ujít herní novinky, které vyjdou v září

Inzerce

Inzerce

Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Dárky k očekávaným hrám a slevy na starší.

Reklama

Zpříjemněte sobě nebo svým blízkým první dny školy. Na Xzone.cz a GameExpres.sk pro vás máme nadcházející očekávané hry se super dárky, PlayStation 4 hry za výhodnou cenu a k tomu spoustu dalších slev.

Začneme očekávaným dobrodružstvím pavoučího muže. Manhattan je v ohrožení a zachránit ho může leda maskovaný Peter Parker. Staňte se Spider-Manem a získejte bonus v podobě DLC. K FIFA 19 vám zase dáme vak na záda a fešné tričko, zatímco k poslednímu dobrodružství neohrožené archeoložky Lary Croft v Shadow of the Tomb Raider máme oficiální tričko a magnetickou placku s otvírákem.

Ve slevě máme novinky z PlayStationu 4, zejména dobrodružství bouřliváka Krata v posledním God of War, nervydrásající příběhovka Detroit: Become Human a závody Gran Turismo Sport. Vybrat si můžete spoustu dalšího. Třeba PlayStation VR druhé verze s kamerou, Gran Turismem Sport a hrami VR Worlds nebo samotný PlayStation VR.

Nenechte si ujít herní novinky, které vyjdou v září

Raději byste něco od Ubisoftu? V rámci návratu do škol jsme zlevnili The Crew 2 na 799 Kč za PS4 a Xbox One verze, Assassins Creed: Origins má u konzolí stejnou cenovku a taktickou kooperativní akci na konzole pořídíte za 499 Kč.

Nestihli jste si koupit open-world akci Agents of Mayhem od tvůrců bláznivého Saints Row v den vydání? Tak to máte kliku. Máme pro vás Day One edici s DLC rozšířením Legal Action Pending: Franchise Force & Carnage a Trois za 299 Kč na PC, PS4 a Xbox One. O pouhou stovku navíc zaplatíte za RPG výpravu Torment: Tides of Numera, kterou také máme pro PC, PS4 a Xbox One v Day One edici. Ta obsahuje soundtrack na CD, digitální cestovatelskou příručku, tištěnou mapu světa a kované plátování ze syntetické oceli do hry. Jako bonus obdržíte ještě steelbook.

Nenechte si ujít herní novinky, které vyjdou v září

Ještě jste si nevybrali? Co takhle Battlefield 1: Revolution na Xbox One, Brány Skeldalu: 7 mágů na PC za 199 Kč, Burnout Paradise: Remastered na PS4 a Xbox One za 799 Kč, Call of Duty: Infinite Warfare na PC a PS4 v Legacy Edition za 499 Kč, Dead Rising 4 na Xbox One za 399 Kč, Dragon Age 3: Inquisition na PC za 399 Kč, Halo Wars 2 na PC i Xbox One za 299 Kč a 399 Kč, SimCity na PC za 399 Kč, Sea of Thieves na Xbox One za 1199 Kč nebo Resident Evil 7: Biohazard v Gold edici na Xbox One za 899 Kč?

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama