Vytuň si herní doupě #25 - deskové a karetní hry
Novinka Vytuň si herní doupě #25 - deskové a karetní hry

Vytuň si herní doupě #25 - deskové a karetní hry

Redakce

Redakce

2

Civilizace, Pán prstenů, Temné znamení a videoherní Assassins Creed: Odyssey.

Reklama

Deskové a karetní hry se staly součástí života hráčů videoher. Dnes vám jako první představíme deskovou hru Sid Meier’s Civilization: Nový úsvit, která úspěšnou videoherní sérii převádí do podoby strategické deskové hry. Jde o rychlou a přístupnou adaptaci, v níž vedete své národy v honbě za územím, technologiemi a divy světů, které otočí pomyslné misky vah na jednu nebo druhou stranu. V balení krom jiného naleznete 44 plastových figurek, 8 karet vůdců, 12 mapových dílů, 1 kotouč událostí, 4 kotouče pokroku, 16 karet diplomacie, 6 karet městských států, 24 karet divů světa, 5 karet vítězství nebo 240 různých žetonů.

Vytuň si herní doupě #25 - deskové a karetní hry

Teď vám ukážeme netradiční karetní hru z atraktivního prostředí románu Pán prstenů. Je kompletně v češtině. Nic tak nebrání tomu, abyste plnili úkoly a překonávali nástrahy služebníků Temného pána. Hra nabízí různé scénáře z proslulého světa Tolkienova Pána prstenů a bezpočet způsobů, jak jimi hrdiny provést. Navíc tahle hra učí hráče vzájemné spolupráci, protože nehrají proti sobě, ale společně podstupují nástrahy připravené scénářem. Hru může hrát 1 nebo 2 hráči, ale se dvěma základními sadami se mohou společně do hry zapojit až 4 hráči.

Znáte deskovou hru Temné znamení, nebo-li Arkham Horror v jednodušším a rychlejším provedení? Pokud ano, tak si nemůžete nechat ujít plánované rozšíření Prokletí faraona, které vyšetřovatele přenáší na uspěchaná Káhirská tržiště, kde se připraví na svou cestu, a dále do královské nekropole v Dashuru, kde hrozí, že staleté zlo opět povstane na světlo světa. Šest nových vyšetřovatelů hledá mocné relikvie ve snaze udržet temnotu na uzdě, zatímco prozkoumají tajné komory pyramidy. Toto rozšíření dále představuje nové spojence, nové nestvůry a nový balíček Mýtů. Dokážete porazit zlo, které číhá pod písky? Objevte sílu egyptských relikvií a rozvalin s Prokletím faraona!

Vytuň si herní doupě #25 - deskové a karetní hry

Výprava do Řecka se pomalu, ale jistě blíží. Assassins Creed: Odyssey už začíná klepat na dveře a my pro vás máme hned několik zajímavostí. Než se dostaneme k samotné hře a dárkům k předobjednávce, tak musíme zmínit merch. Vybrat si můžete třeba oficiálního průvodce ve sběratelské edici - má pevnou vazbu se speciálním artworkem a bonusový obsah. Kniha obsahuje také přístupový kód k eGuide - webové verzi průvodce, kterou si můžete kdykoliv číst na mobilu nebo PC. Pokud se vám nechce číst, tak by se vám mohla hodit mikina Spartan, kšiltovka s logem hry, peněženka a na výběr jsou i tři různá trička.

Když si Assassins Creed: Odyssey předobjednáte ve standardní nebo Gold edici, obdržíte omalovánky (24x24 cm, 20 stran), přívěšek (4x3 cm) a dodatečnou misi Slepý král. Sáhnout můžete i po Medusa Edition s krásnou soškou o výšce 33 cm z dílny UbiCollectibles, mapou světa, výběrem ze soundtracku či 64 stránkovým artbookem. Případně si vyberete jednu z edic obsahující ručník nebo hodinky. Podívejte se na kompletní nabídku, kde jsou i sošky hlavních hrdinů.

Vytuň si herní doupě #25 - deskové a karetní hry

Velká Británie se změnou ročního období ve Forze Horizon 4 a Liga mistrů společně s Evropskou ligou ve FIFA 19. To jsou lákadla dvou her, ke kterým máme dárečky. Stačí si hru předobjednat a k Forze Horizon 4 obdržíte tričko a automobil do hry. U FIFA 19 je to vak na záda a speciální tričko. Forzu Horizon 4 máme rovněž v Ultimate Edition a FIFA 19 v Champions Edition.

Vybrali jste si?

Výše zmíněné věci naleznete také na GameExpres.sk ve speciálních sekcích pro figurky a herní oblečení.

Předchozí díly seriálu Vytuň si herní doupě:

Článek obsahuje odkazy na obchody Xzone.cz a GameExpres.sk. Vaše nákupy na Xzone.cz a GameExpres.sk pomáhají rozvoji Zingu. Děkujeme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama