Spider-Man nejrychleji prodávanou hrou roku 2018 v Británii
Novinka Spider-Man nejrychleji prodávanou hrou roku 2018 v Británii

Spider-Man nejrychleji prodávanou hrou roku 2018 v Británii

Michal Burian

Michal Burian

20
Platformy PlayStation PlayStation 4

Předčil Far Cry 5 a prodal dvakrát víc než God of War.

Reklama

Společnosti Sony, Marvel a Insomniac Games mohou být po prvním týdnu spokojeny. PlayStation 4 exkluzivita Marvel’s Spider-Man se stala nejrychleji prodávanou hrou letošního roku ve Velké Británii. Server Gameindustry.biz informuje, že nové dobrodružství pavoučího muže předčilo i multiplatformní open-world akci Far Cry 5 od Ubisoftu. A co je pro Sony jistě důležité, Marvel’s Spider-Man prodal v úvodním týdnu dvakrát víc kusů než God of War z letošního dubna.

Marvel’s Spider-Man se tak po právu stal nejrychleji prodávanou hrou v historii her z universa Marvelu. Před Spider-Manem to byla kostičková akční adventura LEGO Marvel Superheroes. Důležité je, že Spider-Man po God of War dokázal, že o singleplayerové hry je stále zájem.

Jak vidno, majitelé konzole PlayStation 4 mají za sebou fantastický rok exkluzivních her. Vše odstartoval Shadow of the Colossus, poté se přidalo God of War, Detroit: Become Human a teď Marvel’s Spider-Man. Snad jen škoda, že Sony nemá v plánu nic velkého na konec roku. Ve zbývajících měsících sází na tituly od jiných firem, zejména potom na westernovou akci Red Dead Redemption 2 od Rockstaru, Call of Duty: Black Ops 4 a jistě i na FIFA 19 nebo Battlefield V.

Druhé místo mezi nejprodávanějšími hrami za minulý týden obsadil titul Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age (také exkluzivita pro PS4). Následuje Grand Theft Auto V, F1 2018, Crash Bandicoot: N.Sane Trilogy, PES 2019, Mario Kart 8: Deluxe, Destiny 2: Forsaken, PlayerUnknown's Battlegrounds a desítku nejlepších v UK uzavírá LEGO The Incredibles.

Přečtěte si recenzi na Spider-Mana. Hru koupíte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama