Season Pass Assassin’s Creed Odyssey zahrne Assassin’s Creed III Remastered
Assassin's Creed: Odyssey Novinka Season Pass Assassin’s Creed Odyssey zahrne Assassin’s Creed III Remastered

Season Pass Assassin’s Creed Odyssey zahrne Assassin’s Creed III Remastered

Michal Burian

Michal Burian

36
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

K tomu ještě Liberation. Počítá se s dvěma hlavními epizodickými příběhy.

Reklama

U Ubisoftu jsme si za ta léta zvykli, že své hry zásobuje po vydáním dodatečným obsahem. Nejinak tomu bude v případě řeckého dobrodružství. Assassin’s Creed Odyssey obdrží dva hlavní epizodické příběhy a součástí Season Passu je Assassin’s Creed III Remastered, který vyjde v březnu 2019. Takže ano, i na příští rok má Ubisoft novou AC hru, tentokrát předělávku staršího dílu. Remaster bude možné koupit i samostatně za dosud nespecifikovanou cenu.

Příběhové epizody se jmenují Legacy of the First Blade a The Fate of Atlantis. Obě jsou rozděleny na tři samostatné epizody. První tři epizody dorazí v prosinci a zaměří se na prvního hrdinu, jenž disponuje ikonickou skrytou čepelí, kterou používají asasíni v celé této sérii. Druhá expanze se soustředí na bájné podmořské město Atlantis. Hráč se bude moci na toto bájné místo podívat, zažít nové dobrodružství a bojovat s novými tvory. The Fate of Atlantis máme očekávat ve třech epizodách někdy během jara 2019.

Vraťme se ještě k Assassin’s Creed III Remastered. Ten zahrne tři DLC - mise Benedict Arnold, Hidden Secrets Pack a Tyranny of King George - a navíc Assassin’s Creed Liberation Remastered. Obě remasterované hry se pochlubí 4K rozlišením a podporou HDR na PS4 Pro, Xboxu One X a PC. Dále se počítá s novým grafickým enginem, dalšími grafickými vylepšeními nebo vylepšenou hratelností.

Kromě placeného rozšiřování dostane Assassin’s Creed Odyssey i bezplatné aktualizace. V nich se budou skrývat epizodické questové linie nazvané The Lost Tales of Greece, opakující se události v podobě mercenaries (žoldáci) a týdenní kontrakty. Dále se můžete těšit na nová mytická stvoření, New Game Plus mód a naučným Discovery Tour, který byl již v Origins. Tentokrát se dozvíme zajímavosti o antickém Řecku.

Season Pass Assassin’s Creed Odyssey je součástí Gold, Ultimate, Spartan a Pantheon edicí. Samostatně ho lze ke hře přikoupit za 40 dolarů/euro.

Assassin’s Creed Odyssey vychází 5. října na PC, PLayStation 4 a Xbox One s českými titulky. Hru předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk s dvojicí exkluzivních dárků.

Assassin’s Creed Odyssey díky cloudu i na Switchi, ale jen v Japonsku

V noci proběhl další Nintendo Direct, japonská společnost na něm představila Cloud versi Assassin's Creed Odyssey pro Switch. Než se začnete radovat, tak je tu jedno velké ale. Cloud verze bude dostupná pouze v Japonsku. Sice se budou moci přes cloud připojit i hráči z Evropy a Ameriky, ovšem budou trpět masivním zpožděním. Jinými slovy hra nebude mimo Japonsko hratelná.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama