Vytuň si herní doupě #26 - Assassins Creed: Odyssey
Novinka Vytuň si herní doupě #26 - Assassins Creed: Odyssey

Vytuň si herní doupě #26 - Assassins Creed: Odyssey

Redakce

Redakce

9

Dárky a zajímavosti k řeckému dobrodružství a Pán prstenů.

Reklama

Blíží se čas stát se hrdinou antického Řecka. V souvislosti s blížícím se vydáním Assassins Creed: Odyssey se podíváme nejen na hru samotnou, ale také na jednu zajímavost s ní spojenou. A na závěr si dáme něco z Pána prstenů.

Assassins Creed: Odyssey vychází již 2. října na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Na Xzone.cz si můžete objednat standardní, Gold edici se Season Passem, případně edici s hodinami nebo osuškou. Ke každé objednávce navíc obdržíte dva dárky: omalovánky (24x24 cm, 20 stran) a přívěšek (4x3 cm). A samozřejmě i bonusovou misi Slepý král. Pro opravdové fanoušky je v nabídce figurka hlavního hrdiny; buď Alexiose nebo Kassandy.

Leonidasovo kopí je starodávný artefakt ohromné moci, kterým byl vyzbrojen spartský král Leonidas v bitvě u Thermopyl. Kopí je nyní zlomené, ale stále je smrtící zbraní a především rodinným dědictvím. Kopí bylo zděděno Kassandrou/Alexiosem, aby mohli odhalit pravdu o svých statečných předcích. V balení nalezneme podstavec a artefakt rozložený na 2 části.

Vytuň si herní doupě #26 - Assassins Creed: Odyssey

A jsme u Pána prstenů. Pokud máte tohle universum rádi, můžete si vybrat deskovou hru, válečný manuál, další hrací figurky nebo kostky. Figurková válečná hra The Lord of the Rings - Battle of Pelennor Fields je z produkce firmy Games Workshop. V sadě nalezneme dvě armády a vše potřebné k hraní této hry, takže po vybalení (a případném nabarvení) můžete okamžitě začít ve dvou hrát. Novinkou je figurka krále Théodena, což je první figurka po více jak 10 letech v rámci této hry.

Velká Británie se změnou ročního období ve Forze Horizon 4 a Liga mistrů společně s Evropskou ligou ve FIFA 19. To jsou lákadla dvou her, ke kterým máme dárečky. Stačí si hru předobjednat a k Forze Horizon 4 obdržíte tričko a automobil do hry. U FIFA 19 je to vak na záda a speciální tričko. Forzu Horizon 4 máme rovněž v Ultimate Edition a FIFA 19 v Champions Edition.

Vytuň si herní doupě #26 - Assassins Creed: Odyssey
Vytuň si herní doupě #26 - Assassins Creed: Odyssey

Vybrali jste si?

Výše zmíněné věci naleznete také na GameExpres.sk ve speciálních sekcích pro figurky a herní oblečení.

Předchozí díly seriálu Vytuň si herní doupě:

Článek obsahuje odkazy na obchody Xzone.cz a GameExpres.sk. Vaše nákupy na Xzone.cz a GameExpres.sk pomáhají rozvoji Zingu. Děkujeme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama