Vytuň si herní doupě #29 – Nová Civilizace
Novinka Vytuň si herní doupě #29 – Nová Civilizace

Vytuň si herní doupě #29 – Nová Civilizace

Redakce

Redakce

Také sci-fi figurka, podtácky starých dílů Tomb Raider z PS1 nebo detailní prozkoumání Assassin’s Creed: Odyssey.

Reklama

Krásný dobrý večer. Nadešel čas na náš další speciál, kde vám představíme několik zajímavých produktů na vytunění vašeho herního doupěte. Začínáme novou Civilizací. Nejde ale o hru, nýbrž o vyvedenou deskovou hru Civilization: Nový úsvit. Jde o rychlou a přístupnou adaptaci úspěšné strategické videoherní série. V deskovce vedou hráči své národy v honbě za územím, technologiemi a za divy světa, které mění celou hru.

"Odehrát jedno kolo je stejně snadné, jako vyložit jednu kartu, ale zvolit vhodnou kartu z pěti dostupných je záležitost promyšlené strategie. Můžete vyslat karavany k navázání diplomatických vztahů se sousedy nebo je rozdrtit mocnou vojenskou sílou. Můžete rozšířit dosah vaší kultury nebo vyzkoumat vylepšené verze vlastních karet. Své úsilí můžete směřovat k zakládání nových měst nebo k budování mocných divů světa. S náhodnými úkoly a nádherně zpracovanou variabilní mapou nejsou žádné dvě hry stejné!"

V balení váš čekají pravidla, 44 plastových figurek, 8 karet vůdců, 16 mapových dílů, 1 kotouč událostí, 4 kotouče pokroku, 4 ukazatele zaměření, 2 šestistěnné kostky, 80 karet zaměření, 6 karet městských států, 16 karet diplomacie, 24 karet divů světa, 5 karet vítězství a 240 různých žetonů. Deskovka přeložena do češtiny vychází již 10. října.

Přesouváme se k nové figurce. V prosinci letošního roku spatří světlo světa figurku Star Lorda v bojové póze ze Strážců galaxie. Už dnes si tak můžete předobjednat krásnou Q-Fig figurku z dílky společnosti Quantum Mechanix.

Vytuň si herní doupě #29 – Nová Civilizace

Teď se chvilku zastavíme u Lary Croft. Pro fanoušky neohrožené archeoložky máme ikonický cepín ze hry Shadow of the Tomb Raider, který přichází v provedení stylové klíčenky. Pokud se vám zadaří, možná ulovíte ještě podtácky s podobou obalu prvních dílů série, ještě z prvního PlayStationu.

Tento týden patřil Assassins Creed: Odyssey. Užíváte si antické Řecko a chcete vědět více informací? Tak je naleznete na 208 stránkách této knížky. Těšit se můžete na návrhy, studie textur, náčrtky postav a hlavně komentář přímo od vývojářů.

Vytuň si herní doupě #29 – Nová Civilizace

Vybrali jste si?

Výše zmíněné věci naleznete také na GameExpres.sk ve speciálních sekcích pro figurky a herní oblečení.

Předchozí díly seriálu Vytuň si herní doupě:

Článek obsahuje odkazy na obchody Xzone.cz a GameExpres.sk. Vaše nákupy na Xzone.cz a GameExpres.sk pomáhají rozvoji Zingu. Děkujeme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama