Náš svět skončí na PS4, Switchi a na PC už příští rok
Novinka Náš svět skončí na PS4, Switchi a na PC už příští rok

Náš svět skončí na PS4, Switchi a na PC už příští rok

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC

Vizuální román Our World is Ended nás seznámí s excentrickými vývojáři AR hry.

Reklama

Ve hře Our World is Ended se seznámíme s týmem mladých vývojářů studia Judgement 7, kteří zrovna pracují na zcela novém herním enginu nazvaném W.O.R.L.D. Nejde ale o klasický herní engine a ani o obyčejné rozšíření reality, jak jej známe teď. Díky AR headsetu dokáže revoluční program změnit okolní prostředí a krajinu rovnou v reálném čase. Jenže když se do hry připojí režisér hry Reiji, pracující pouze na částečný úvazek a začne jej zkoušet v ulicích Asakusy, spočine jeho pohled na celkem znepokojujícím vzhledu města. Jenže netuší, jestli jde pouze o chyby enginu nebo o něco víc.

Pochybnosti, že jde o invenci někoho dalšího, jsou potvrzeny celkem rychle, když se členové studia Judgemnetu 7 ocitnou v pasti mezi fikcí a skutečným světem. Charaktery, postavy a různé bytosti z jejich předchozích her se dostanou AR světa a nyní dokonce začne hrozit, že proniknou do reality. Městu hrozí, že bude kompletně změněno a nám začíná boj studia Judgement 7 o záchranu světa.

Zápletka hry Our World is Ended není zrovna nejoriginálnější, ale východní provenience už několikrát dokázala, že dokážou vytřískat hodně i z mála. Hra od studia Red Entertainment vyšla v Japonsku na PS Vitě už v listopadu roku 2017 a od Famitsu si vysloužila krásných 32 bodů ze 40 (8/8/8/8).

Na západě se o vydání postará společnost PQube a v roce 2019 vyjde ve verzích pro PlayStation 4, Switch a pro PC (prostřednictvím Steamu). I vy tak budete moci ze svého domova, díky dlouhého vizuálního románu, plného humoru a subkulturních otaku odkazů, navštívit ikonické památky Tokia. Těšit se můžeme na původní japonský i anglický dabing.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama