Vytuň si herní doupě #32 - připravte se na zimu
Novinka Vytuň si herní doupě #32 - připravte se na zimu

Vytuň si herní doupě #32 - připravte se na zimu

Redakce

Redakce

Šály a kulichy.

Reklama

Dny se krátí, teplota klesá. Zima se pomalu hlásí o slovo. Připravte se na mráz a sněhové vánice se šálou (Aliance, Horda) a kulichem (Aliance, Horda) nejen pro fanoušky World of Warcraft. Vyberete si Alianci nebo Hordu? Rozhodnutí je na vás!

Máte rádi komiksy? Dnes vám doporučíme dva gamebooky - Unesená a Rytíři - První dobrodružství. Unesená přináší temnou hororovou atmosféru v roli zoufalého otce tajemným domem, v němž podivní únosci vězní vaši dceru. Plíživá atmosféra se střídá s akčními bojovými scénami a je jen na vás, jaký osud stihne vašeho hrdinu. To u prvního dobrodružství rytířů na vás čeká něco jiného. Stanete se jedním ze tří mladých sedláckých bratrů, kteří se rozhodli, že se stanou rytíři. Aby toho dosáhli, musí ale obstát v rytířské zkoušce. Budete s nimi prozkoumávat neznámé končiny, bojovat s lupiči, hledat poklady a získávat zbraně a magické předměty. Je jen na vás, kam se se svým hrdinou vydáte. Jeho osud je zcela ve vašich rukou.

První dny války se zombiemi zanechaly království v troskách. Obrovskou záplavu zombií přežili jen ti nejsilnější a nejschopnější z nás. Neměli jsme ponětí, jak moc se invaze rozšířila, než jsme se dozvěděli, že královy síly byly rozmetány jako listí ve větru a většina velkých měst padla. Nicméně kolují zvěsti, že se ve Wulfsburgu stále drží hrstky statečných. Pokud získáme zpět jedno město, získáme je všechny! Osvobodíme Wulfsburg a jeho vytrvalé obránce. Všechny je naučíme, co "zombicida" doopravdy znamená... Vítejte v deskové hře Zombicide: Wulfsburg.

Dnešní tipy zakončíme klíčenkou Deadpool Playtime. Deadpool je miláčkem všech fanoušků "vkusného" humoru a proto jistě každý takový fanda ocení krásnou klíčenku v podobě zmenšené POP! figurky z dílen společnosti Funko, kdy Deadpool se chystá na svou koupel.

Vytuň si herní doupě #32 - připravte se na zimu

Vybrali jste si?

Výše zmíněné věci naleznete také na GameExpres.sk ve speciálních sekcích pro figurky a herní oblečení.

Předchozí díly seriálu Vytuň si herní doupě:

Článek obsahuje odkazy na obchody Xzone.cz a GameExpres.sk. Vaše nákupy na Xzone.cz a GameExpres.sk pomáhají rozvoji Zingu. Děkujeme.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama