Už za měsíc můžeme vidět novou střílečku s Vetřelcem
Novinka Už za měsíc můžeme vidět novou střílečku s Vetřelcem

Už za měsíc můžeme vidět novou střílečku s Vetřelcem

Michal Burian

Michal Burian

13
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Ve vývoji je ve studiu Cold Iron.

Reklama

Už deset měsíců víme, že společnost Fox získala pod svá křídla Cold Iron Studios, které bylo pověřeno vývojem nové střílečky Alien pro konzole a PC. Od té doby ale zavládlo hrobové ticho, které může být za měsíc prolomeno. Hra by mohla být oznámena 7. listopadu na slavnostním předávání každoročních herních cen.

Geoff Keighley, moderátor The Game Awards, umístil na Twitter obrázek s frází „svět se změní“. Tento slogan se v obrázku několikrát opakuje, styl písma připomíná sci-fi 70. let a v levém horním rohu je umístěno obří W. Weyland-Yutani Corporation (fiktivní firma z filmů o Vetřelci) má podobně logo a slogan „budování lepších světů“ je podobný sloganu na teaseru od Geoffa.

Ano, jsou to velké spekulace, ale fanoušci Aliena jim dost věří. Zejména z důvodu, že víme o vývoji nové hry, která byla před necelým rokem oficiálně potvrzena. Pravdu se dozvíme 7. prosince v brzkých ranních hodinách. Přenos z The Game Awards začíná o půl třetí ráno našeho času.

Studio Cold Iron tvoří zkušení lidé, kteří mají za sebou vývoj her jako Neverwinter, BioShock Infinite a City of Heroes. Tým z pozice generálního ředitele vede Craig Zinkievich, technickým ředitelem je Shannon Posniewski a kreativním šéfem zase Matt Highison.

Připomeňme, že v minulosti byly Alien hry doménou vydavatelství Sega, které uvedlo na trh Aliens vs. Predator, Aliens: Colonial Marines a Alien: Isolation díky dlouhodobé spolupráci s 20th Century Fox. Jak se ale zdá, dohoda je minulostí a na Aliena si bude Fox sám dohlížet. Snad to nedopadne jako u Aliens: Colonial Marines. To byla hodně nepovedená střílečka.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama