Vytuň si herní doupě #34 - Dlouhé zimní večery
Novinka Vytuň si herní doupě #34 - Dlouhé zimní večery

Vytuň si herní doupě #34 - Dlouhé zimní večery

Redakce

Redakce

Xbox One X se spoustou her, kvalitní headset, karetní hra a Fortnite.

Reklama

Při dlouhých zimních večerech je nejlepší se zabavit u nějaké hry. Pokud plánujete koupi konzole, můžeme vám doporučit Xbox One X s harddiskem o velikosti 1TB a hned čtyřmi hrami. Z Xbox Store si bez další investic stáhnete nový Battlefield V v Deluxe Edition, Battlefield 1943 a Battlefield 1 Revolution se všemi dodatečnými balíčky. Zároveň na Blu-ray disku naleznete FIFA 19 a dopřát si můžete na měsíc služby Xbox Game Pass a EA Access. Samozřejmostí je bezdrátový ovladač a samotná konzole je ve speciální černo-zlaté barvě. To vše za 12 999 Kč.

Hledáte kvalitní sluchátka, která vám umožní si vychutnat atmosféru při hraní her? Tak to můžete začít uvažovat nad herním hedasetem ASUS ROG Strix Fusion 700. Má virtuální 7.5 kanálový zvuk vyvinutý ve spolupráci se společností Bongiovi Acoustics, technologii Rich Gaming Audio s exkluzivním designem zvukotěsné komory a 50 mm ovladač ASUS Essence. Headset nabídne také digitální podsvícení, a kromě PC je také kompatibilní s herními konzolemi.

Pokračujeme karetní hrou Tajuplné říše. V je cílem hráčů získat co nejvíc bodů díky kombinaci karet. Karty jsou různých typů - vůdci, zbraně, tvorové, země a snahou hráčů je co nejlépe vykombinovat efekty na sedmi kartách v ruce, tedy získat co nejvíce bonusů a co nejméně postihů. Pravidla jsou superjednoduchá - ve svém kole si doberete jednu kartu z balíčku nebo z odkládacího prostoru a jednu musíte odložit. Kombinacím se ale meze nekladou!

Chystáte se na lov pokémonů? Přibalte si na cestu plyšový Poké Ball, jenž stačí rozepnout a najdete v něm toho nejznámějšího a možná i nejroztomilejšího Pokémona ze všech - samotného Pikachu! Fanouškům Fortnite se zase bude hodit stylový vak na záda Loot Me, aby si odnesli svůj loot, třeba v podobě tenisek nebo nákupu z oblíbeného herního obchodu.

Vybrali jste si?

Výše zmíněné věci naleznete také na GameExpres.sk ve speciálních sekcích pro figurky a herní oblečení.

Předchozí díly seriálu Vytuň si herní doupě:

Článek obsahuje odkazy na obchody Xzone.cz a GameExpres.sk. Vaše nákupy na Xzone.cz a GameExpres.sk pomáhají rozvoji Zingu. Děkujeme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama