Vytuň si herní doupě #38 - POPky, Harry Potter a ti další
Novinka Vytuň si herní doupě #38 - POPky, Harry Potter a ti další

Vytuň si herní doupě #38 - POPky, Harry Potter a ti další

Redakce

Redakce

Nebo třeba povedené figurky?

Reklama

Pokračujeme v naší pravidelné rubrice s doporučením herních produktů pro skutečné hráče a hráčky. Populární série figurek POP! společnosti Funko se rozšiřuje do světa archeoložky Lary Croftové ze známé herní série Tomb Raider a přináší nám svou verzi. Na té má Lara devět centimetrů a v jedné ruce drží pistoli, zatímco v druhé ikonický cepín.

Vytuň si herní doupě #38 - POPky, Harry Potter a ti další

O figurky POP! je stále větší zájem. V obchodě Xzone.cz jsme rozšířili nabídku a přinášíme vám například Star Lord Chrome z Guardians of the Galaxy, Sora Drive Form z Kingdom Hearts III, Hank Pym Unmasked z Marvelu, Genji Carbon Fiber a Meka with D.VA Driver z Overwatch, Assaultron, T-51 Power Armor a Vault Boy Nerd Rage z Falloutu, ODST Buck z Halo nebo Burnout, Dark Vanquard a další figurky z Fortnite. Každá je za 399 korun.

Vybrali jsme pro vás tři pěkné figurky. Brian Johnson ze hry The Division 2 je bývalý ostřelovač policejních složek Baltimor. Figurka představuje agenta v jeho ikonické póze, vybaveného odstřelovací puškou TAC-50C, typickou pro třídu "Sharpshooter", připraveného chránit Washingthon D.C., který upadl do chaosu. Druhá figurka potěší fanoušky Assassins Creed. Ubicollectibles představuje figurku ze hry Assassin's Creed: Rogue, jde o hlavního hrdinu Shaye Cormaca jak kráčí ve sněhu a drží svou ikonickou pušku v pohotovosti. A třetí je také z této série. Aveline je zase hlavní protagonistkou hry Assassin's Creed: Liberation a právě ona se dočká detailní figurky z dílen Ubicollectibles, která je přibližně 27 cm vysoká a součástí krásného balení je také certifikát původu.

Přesouváme se k Harrymu Potterovi. Konkrétně tu máme stylovou a krásnou peněženku ve stylu dopisu z Bradavic a oficiálně licencovanou lampičku s Hermionou napájenou USB kabelem nebo dvěma AAA bateriemi (nejsou součástí balení), osvítí stůl každého mudly.

Na závěr dnešního Vytuň si jsme si nechali čepici I am Groot z Guardians of the Galaxy.

Vybrali jste si?

Výše zmíněné věci naleznete také na GameExpres.sk ve speciálních sekcích pro figurky a herní oblečení.

Předchozí díly seriálu Vytuň si herní doupě:

Článek obsahuje odkazy na obchody Xzone.cz a GameExpres.sk. Vaše nákupy na Xzone.cz a GameExpres.sk pomáhají rozvoji Zingu. Děkujeme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama