Crash Team Racing Nitro-Fueled představuje první sezónu Grand Prix
Novinka Crash Team Racing Nitro-Fueled představuje první sezónu Grand Prix

Crash Team Racing Nitro-Fueled představuje první sezónu Grand Prix

Jiří Šmerda

Jiří Šmerda

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox One

Podívejte se na novou trať, postavy i závodní monoposty.

Reklama

Již dříve nám Activision společně s vývojáři ze studia Beenox představili pravidelný sezónní obsah pro remake jedné z herních klasik Crash Team Racing Nitro-Fueled. Na ten se můžeme těšit v podobě Grand Prix. Hráči se každou sezónu budou potýkat s různými výzvami a závody. Za každou splněnou výzvu pak budete naplňovat svůj nitro ukazatel, díky kterému se postupně dostanete k novým a lukrativnějším herním předmětům. Těmi jsou třeba jen pouhé polepy vašich vozidel, dostat se ale můžete klidně i k novým vozidlům, nebo speciálním charakterům. Všechny vaše odměny pak můžete spravovat ve speciálním Pit Stopu.

Crash Team Racing Nitro-Fueled představuje první sezónu Grand Prix

Během včerejšího dne vyšel nový Intro Trailer, který nám má představit nadcházející sezónu nazvanou Nito Tour. Za moderátorský stůl opět usedlo komentátorské duo Chick a Stew (postavy originálně ze hry Crash Tag Team Racing ), aby nám ukázali nejen nová auta, ale také nás seznámili s nově příchozími postavami a tratí.

Pojďme se tedy nejdříve podívat na novou trať. Ta ponese jméno Twilight Tour a pokud jste někdy hráli Crash Bandicoot 3: Warped, bude vám zcela jistě povědomá. Celá je totiž vytvořená na základě fanoušky velmi oblíbených herních lokací starověkého Egypta a arabských měst, které hrdinný vačnatec navštíví ve třetím pokračování svého klasického dobrodružství.

Crash Team Racing Nitro-Fueled představuje první sezónu Grand Prix

Ačkoli v Grand Prix můžete závodit s jakoukoliv postavou, která se vám doposud podařila odemknout, určitě nepohrdnete nabídkou nových charakterů k získání. Tím nejvýraznějším novým závodníkem je zřejmě Tawana Bandicoot. Na ni si jistě vzpomenete z vůbec prvního dílu Crash Bandicoot, kde byla stále dokola unášena podlým Neo Cortexem. Kromě ní se však dočkáme hned čtyř dalších hrdinek za volantem. Konkrétně Isabella, Liz, Megumi a Ami. Tyto čtyři děvčata prošla od poslední účasti ve světě Crasha Bandicoota značným povýšením, jelikož jsou nám známá jako Trophy Girls z původního Crash Team Racing. Tentokrát se však od oslavování vítězů a nekonečným motáním deštníků posunují i za volant svého vlastního vozidla, aby prohnala ostatní závodníky.

Crash Team Racing Nitro-Fueled představuje první sezónu Grand Prix

Nové výzvy, vozidla, postavy a další není vše, co by mělo Grand Prix přinést. Těšit se můžeme také na dva žebříčky, které nám ukáží, jak si stojíme proti hráčům z celého světa. První z nich nás porovná s ostatními závodníky v počtu vítězství a druhý zase v počtu nastřádaných Nitro bodů. Váše umístění v žebříčku samozřejmě bude také odměněno a podle toho, jak se vám bude dařit můžete dosáhnout různých potisků pro vaše monoposty.

První Grand Prix startuje již zítra 3. července. Protože jsme v redakci usoudili, že tento sezónní obsah bude důležitou součástí celého dojmu ze hry a neobsáhnout jej v naší recenzi by bylo chybou, rozhodli jsme se pár dní počkat a přidat Grand Prix do našich celkových dojmů z této hry. Na recenzi Crash Team Racing Nitro-Fueled se tak můžete těšit již koncem tohoto týdne.

Crash Team Racing Nitro-Fueled vyšel pro PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch. Hru koupíte na Xzone.cz.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama