Pokračování simulátoru MudRunner se jmenuje SnowRunner
Novinka Pokračování simulátoru MudRunner se jmenuje SnowRunner

Pokračování simulátoru MudRunner se jmenuje SnowRunner

Michal Burian

Michal Burian

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Zamrzlé hlubiny Sibiře i skalnaté vrcholky Michiganu.

Reklama

Společnosti Focus Home Interactive a Saber Interactive dnes na Gamescomu oznámily pokračování simulátoru MudRunner. Jmenuje se SnowRunner a zavede hráče do zasněženého prostředí. Tisková zpráva slibuje, že hra bude po všech stránkách lepší než její předchůdce, včetně vizuálu, pokročilé simulační fyziky, masivních map, vozidel a zasněženého terénu.

Vaše řidičské dovednosti budou potřeba. Svou dopravní společnost budete postupně rozšiřovat a vozit klientům zboží do zamrzlých hlubin Sibiře až po skalnaté vrcholky Michiganu. Budete se brodit nejen blátem a zrádnou řekou, ale také sněhovými závějemi a jízda po ledě také nebude nic jednoduchého. Naštěstí budete mít k dispozici nákladní automobily od různých výrobců, jako jsou Pacifik a Navistar, které si budete moci přizpůsobit. Dokončením a odemknutím zakázek získáte další vozidla, doplňky a možnosti v přizpůsobení vozu.

SnowRunner budete moci hrát sami nebo v kooperativním multiplayeru, jenž je určen pro čtyři hráče. Jinak hra slibuje více než 15 zbrusu nových map, některé jsou až 4x větší než ty největší z MudRunneru.

Líbí se vám SnowRunner? Vyjde v roce 2020 na PC, PlayStation 4 a Xbox One. U PC verze je uváděn Epic Games Store.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama