No More Heroes III je ze třetiny hotov
Novinka No More Heroes III je ze třetiny hotov

No More Heroes III je ze třetiny hotov

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy Nintendo Switch Switch

Nabídne větší svět než No More Heroes 1, nový trailer na přelomu roku.

Reklama

Generální ředitel Grasshopper Manufacture a režisér No No Heroes III Goichi Suda prozradil během nedávného rozhovoru pro Wccftech nové podrobnosti o chystaném pokračování s číslovkou tři na konci.

Vývoj No More Heroes III je aktuálně mezi 35 a 40 procenty od dokončení, ale rozpočet není pro Grasshopper Manufacture jeden z největších.

Otevřený svět hry bude daleko větší než v původním No More Heroes, ale ne tak velký jako sandboxové hry od Ubisoftu nebo Rockstaru. Kromě hlavního příběhu bude k dispozici "velké množství vedlejších misí, které byste od hry No More Heroes očekávali, doplněné o některé dalšími drobnosti". Má jít o něco úplně jiného, než jen standardní minihry.

Suda51 také prozradil, že si Travis bude moci obléknout outfit z oznamovacím traileru (viz níže). V plné hře jej ale můžete mít pouze za splnění "určitých zvláštních okolností".

Znovu se objeví možnost řízení pohybu Beam Katany, ale pro vývojáře bylo skutečnou výzvou zjistit, jak nejlépe v této souvislosti využít hardware Switche.

A na závěr ještě dvě informace. Nový trailer bude vydán ještě letos nebo hned začátkem příštího roku a vydání hry No More Heroes III samotné je naplánováno pro Switch na rok 2020.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama