The Walking Dead od Telltale se vrací na Steam
The Walking Dead Novinka The Walking Dead od Telltale se vrací na Steam

The Walking Dead od Telltale se vrací na Steam

Ondřej Partl

Ondřej Partl

3
Platformy Nintendo Switch Switch Windows PC

Na Nintendu Switch zároveň vyšla druhá a třetí série.

Reklama

Možná si někteří z vás pamatují na rok 2018, kdy došlo ke krachu studia Telltale, které stálo za plejádou epizodních adventur na motivy různých populárních děl. Kvůli tomuto rozpadu následně došlo ke stažení dvou jejich sérií (nejdříve The Walking Dead a poté Tales from the Borderlands) z digitálního obchodu Steam.

Nicméně také jste si možná všimli toho, že studio se na konci stejného roku dočkalo jistého znovuzrození, kdy je koupila nově zformovaná společnost LCG Entertainment a nyní pracují na druhé sezóně oblíbeného The Wolf Among Us. Avšak i přes tuto skutečnost jsme se stále nedočkali navrácení ani jedné z odebraných sérií na populární digitální obchod.

To se ovšem mění, jelikož vydavatelská společnost Skybound, respektive její videoherní filiálka, na svém oficiálním twitter účtu oznámila, že všechny čtyři sezóny si od dnešního dne opět budeme moci na Steamu zakoupit, což je jistě výtečná zpráva pro všechny, kterým tato poměrně povedená adventura utíkala.

Součástí toho stejného příspěvku pak bylo ještě oznámení skutečnosti, že druhou a třetí sérii si konečně budete moci pořídit i na Nintendo Switch (pouze digitálně) za cenu 14,99 amerických dolarů za každou (tedy zhruba 350 Kč).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama