Termín TT Isle of Man – Ride on the Edge 2
TT Isle of Man Novinka Termín TT Isle of Man – Ride on the Edge 2

Termín TT Isle of Man – Ride on the Edge 2

Michal Jonáš

Michal Jonáš

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Více tratí a jezdců, méně motorek, lepší fyzika a přesné datum vydání.

Reklama

V březnu 2018 vyšel první díl TT Isle of Man – Ride on the Edge v podání francouzských závodních specialistů z pařížského domu KT Racing. Tento simulátor nejtěžší silniční motocyklové soutěže planety patří k tomu nejlepšímu, co toto studio kdy vyrobilo, však jsme ho v naší recenzi pochválili za 7/10.

Nyní se dokončuje druhý díl TT Isle of Man – Ride on the Edge 2 opět v podání stále se zlepšujících Frantíků, kdy se vydavatelské taktovky znovu ujme Big Ben Interactive ze stejného města pod Eiffelovkou. Ani jsem se nemýlil, když jsem před dvěma roky ve verdiktu recenze TT Isle of Man prorocky predikoval, že: „Na první pokus hra jako pocta legendárnímu závodu funguje velmi dobře a co víme, třeba se tímto titulem načíná nová závodní série.”

 

Termín TT Isle of Man – Ride on the Edge 2

 

Tvůrci zatím mnoho podrobnějších informací nezveřejnili a svoji novou motorkářskou hru drží stále pod pokličkou. Víme, že dvojka dostane velmi pečlivě předělanou fyziku směrem k větší realitě, stejně jako přepracované pružení a tlumení, jež má daleko více reflektovat nerovnosti vozovky na ostrově Man než minule. Počet jezdců v závodě by se měl drobně navýšit minimálně na 10, v jedničce startuje maximálně 8 závodníků. Dalších tratí bude 17 (minule 9), motocyklů je potvrzených ale pouze 18, přitom jednička má v základu 36 strojů.

Slipstream, tedy jízda ve vzduchovém pytlíku za dojetým soupeřem, má mít daleko větší rychlostní vliv. Nově si jako konzultanty Big Ben povolal dva motocyklové závodníky Daveyho Todda a Juliena Toniuttiho. První z nich je také oficiálním ambasadorem druhé hry a jezdcem, jehož najdete na obalu. Dvojka již má konkrétní termín vydání. Na PC, PS4 a X1 vyjde 19. března 2020. Později dorazí i mírně ořezaná verze pro Switch.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=IEnQLY2R5fE[/embed]

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama