Vyšel opravný patch do nového Oriho
Ori and the Will of the Wisps Novinka Vyšel opravný patch do nového Oriho

Vyšel opravný patch do nového Oriho

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC Xbox Xbox One

Skákání by už nemuselo být tak zasekané.

Reklama

Pokračování kouzelné metroidvanie je venku už skoro měsíc a od té doby všude možně získalo velmi přívětivá hodnocení. I v naší recenzi si titul odnesl krásných 9/10 s těmito slovy a jedním upozorněním:

"Po pěti letech čekání jsme se dočkali povedeného pokračovatele, jenž přináší zpět téměř vše, co fungovalo minule, a pár drobnostmi to zase posouvá o ždibec dopředu. Během hraní se sice v ústech objeví lehká pachuť z absence nějakých velkých novinek, avšak tu napravuje povedený příběh a opět přenádherný zvukově-grafický kabátek. Jestli ale hodláte hru hrát na slabších Xboxech (tedy na tom klasickém a verzi S), směle si z výsledného hodnocení uberte minimálně dva bodíky, jelikož se na nich titul hýbe přímo otřesně."

S technickými problémy se nicméně evidentně v nemalém počtu potýkali i hráči na Xboxu One X či PC, což přeci jen nechávalo lehké šrámy na jinak parádním zážitku.

To by se ale mělo změnit s aktuálním patchem o velikosti 3,9GB, jenž vylepšuje běh hry, zrychluje načítací časy lokace i jednotlivých scén či opravuje problémy s trofejemi.

K tomu přidává některé zcela nové věci, mezi nimiž nalezneme nový skrývatelný HUD, možnosti v rozlišení a nově si musíte možnost rychlého cestování zakoupit od Ophera jako samostatný upgrade.

Na kompletní seznam změn se můžete podívat na oficiálních stránkách hry.

Xboxovou verzi Ori and the Will of the Wisps si můžete zakoupit na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama