Nový Goku ve FighterZ a Doraemon na PS4
Dragon Ball FighterZ Novinka Nový Goku ve FighterZ a Doraemon na PS4

Nový Goku ve FighterZ a Doraemon na PS4

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Dále: Bellatia na PC a Lily na Switchi, nový netradiční vydavatel v Japonsku anebo odklad VR Little Witch Academie.

Reklama

Dragon Ball FighterZ

Goku (Ultra Instinct) dorazí do Dragon Ballu FighterZ již 22. května.

Gokuovy síly se totiž v celé sérii Dragon Ball neustále vyvíjely. Od Super Saiyan přes Super Saiyan God Super Saiyan se nyní jeho neomezené schopnosti posunuly až na Ultra Instinct. V této formě již Goku překonal jinou úroveň vědomí. Je klidný a je v harmonii se svým tělem. Dokáže bojovat bez přemýšlení. Bojuje zcela instinktivně.

Dragon Ball FighterZ je nyní k dispozici pro PlayStation 4, Xbox One, Switch a pro PC. Hru můžete zakoupit v našem obchodě Xzone.cz.


Bellatia

Vydavatel H2 Interactive a korejské studio Ganitani vydali akční RPG Bellatia ve verzi pro pro PC (pouze přes Steam). Do 13. května se bude prodávat s 10% slevou. Bellatia je takřka klasické hack'n'slash akční RPG, ve kterém hrdí válečníci ze země Aslan bojují o ultimátní božskou zbraň, nazvanou právě Bellatia.

Zemi Aslan se totiž pokouší ovládnout temný čaroděj Khadal a aby toho dosáhl, shromažďuje sílu a schopnosti všech hrdinů z minulosti. Když se ale o tomto plánu doví velký čaroděj Arkreign, zastaví jej tím způsobem, že uzamkne sílu hrdinů z minulosti v mnoha různých Bellastonech a ty rozptýlí je po celém světě. Nikdo doteď neví, co se pak stalo s Khadalem a Arkreignem, ale z Bellastonů se časem staly mýty a legendy, které rozdělily válečníky do dvou skupin.

V první skupině jsou ti, kteří se snaží osvobodit duše uzamčené v Bellatiích a ta druhá chce získat sílu jen pro sebe. Jenže ti, kteří nejsou schopni sílu Bellatie udržet pod kontrolou, se změní ve zlá monstra a způsobují teď v Aslanu spoustu problémů.

Hlavní hrdinka se tak pro lidstvo stává poslední nadějí. Hráč ji musí vytrénovat, přitom komunikovat s dávnými hrdiny z minulosti země a načerpat jejich sílu aby mola zastavil šířící se zlo a obnovit mír. Jenže každý boss bude mít jedinečné vlastnosti a typy útoků. Budete tak muset pro každou zbraň (meče, oštěpy, magické hůlky, obouruční meče a další) ovládnout různý styl boje a porazit silné nepřátele.


Doraemon Story of Seasons

Bandai Namco vydá 4. září v Severní Americe a Evropě pro konzoli PlayStation 4 lokalizovanou verzi hry Doraemon Story of Seasons. V Japonsku bude hra pro PS4 vydána 30. července a v jihovýchodní Asii bude doplněna o anglické titulky a bude dostupná fyzicky i digitálně.

Doraemon Story of Seasons totiž poprvé vyšla v Japonsku pro Switch v červnu loňského roku a poté v říjnu 2019 následovalo celosvětové vydání pro Switch a přes Steam pro PC.

Doraemon Story of Seasons v sobě spojuje značku Doraemon a sérii Story of Seasons. Titul je zasazen do Natury, v jejímž středu roste mystický Big Tree a Doraemon s přáteli se rozhodnou městu pomoci.

Ústředním tématem hry je vytváření vazeb s obyvateli města a přitom si užívat jejich vřelé reakce na vaše akce. Ale stavba farmy a chov koní a dobytku (stejně jako v jiných hrách série Story of Seasons) není jedinou důležitou věcí, kterou musíte dělat. Vašim úkolem bude také průzkum města Natura, vyhledávat dobrodružství, chytat brouky a mnoho dalšího. Fanoušci série Doraemon pak ocení použití gadgetů Doraemona jako pomůcek v každodenním životě.


Little Witch Academia: VR Broom Racing

Společnost UNIVRS je nucena z důvodu "přijetí ochranných opatření proti pandemii COVID-19" odložit vydání Little Witch Academia: VR Broom Racing z dříve oznámeného června (kdy měly původně vyjít všechny verze) na konec roku 2020 pro Oculus Quest a na začátek roku 2021 pro PlayStation VR, Oculus Rift a SteamVR (s podporou pro Oculus Rift a HTC Vive).

Little Witch Academia je japonské anime, vytvořené Studiem Trigger. Jde o jedno z předních studií založených tvůrci legendárního Neon Genesis Evangelionu. Série Little Witch Academia se skládá ze dvou krátkých filmů, z nichž druhý měl obrovskou podporu na Kickstarteru a od 7 938 podporovatelů získal neuvěřitelných 625 518 dolarů, a 25 dílným televizním seriálem, který je v současné době vysílán na Netflixu.


Lily: Shiroki Yuri no Otome-tachi S

RPG Lily: Shiroki Yuri no Otome-tachi od Disfactu je aktuálně ve vývoji pro konzoli Switch pod názvem Lily: Shiroki Yuri no Otome-tachi S a v Japonsku jej letos v létě vydá Mediascape.

Obsah RPG Lily: Shiroki Yuri no Otome-tachi se začal tvořit na Comic Market v roce 2015. Díky fanouškům se nakonec vytvořil kult, jehož členové dokázali rozšířit příběh tohoto RPG, vytvořit fan arty a screenshoty. Hudbu nakonec vytvořili Atsushi Morimori a Hamem.

RPG Lily: Shiroki Yuri no Otome-tachi S je remakem pro konzoli Switch, který nabídne gráčům jednodušší gameplay, vycházející z původní verze Lily, rozšířený o všechny doplňky (galerie z PC verze, add-ony a vedlejší příběhy).


Yokaze

Japonské herní společnosti room6 a Hako Seikatsu oznámily založení nového nezávislého herního vydavatelství Yokaze. Název v překladu znamená "noční vítr".

Yokaze si klade za cíl vydávání her, které vyvolávají emocionální zážitky. Hráči se budou moci ponořit do zážitků z jiných světů, které navzájem spojují různé prvky, jako je grafika, hudba, text anebo hratelnost.

room6 bude celý projekt zastřešovat a Yokaze pak bude dále pracovat s hrami vytvořenými nezávislými vývojáři a třeba i publikovanými jinými společnostmi. Yokaze tedy chce působit jako nový soubor nezávislých her, který si klade za cíl "přesáhnout hranice vydavatele". Hako Seikatsu pak bude působit jako manažer této značky.

Yokaze doufá, že se mezi nezávislými vývojáři a vydavatelskými společnostmi stane něčím jako "rozbočovačem", bude určovat směr a budovat vztahy mezi studii a vydavateli všude tam, kde to nefunguje nebo kde jsou tyto vztahy špatné.

Níže se můžete podívat na aktuální nabídku titulů od Yokaze, ale všechna data vydání jsou určena pouze pro Japonsko:

Unreal Life (Switch, atd.) – 14. květen

Nový Goku ve FighterZ a Doraemon na PS4

Ghostpia (Switch) – konec roku 2020

Nový Goku ve FighterZ a Doraemon na PS4

From_. (Switch, atd.) od studia Nakajima – TBA

Nový Goku ve FighterZ a Doraemon na PS4

Hate no Machina (Switch, atd.) od studia Ozumikan Games – TBA

Nový Goku ve FighterZ a Doraemon na PS4

Zdroj: H2 Interactive, Bandai Namco, room6, Mediascape, UNIVRS, Famitsu

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama