Ghost Recon Breakpoint láká na slíbené AI parťáky
Novinka Ghost Recon Breakpoint láká na slíbené AI parťáky

Ghost Recon Breakpoint láká na slíbené AI parťáky

Ondřej Partl

Ondřej Partl

16
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Osamělý vlk konečně se svou smečkou.

Reklama

Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint během vydání své fanoušky spíše zklamal, jelikož nabídl zbytečný prvek hodnocených předmětů, podstatně chudší prostředí oproti svému předchůdci a samozřejmě příliš nepovedenou umělou inteligenci nepřátel, což je ve stealth hře docela problém. Kritiky se pak dočkalo i rozhodnutí, že pokud hráč nemá své reálné kamarády, kteří by hru hráli, tak místní mapou a misemi procházel sám, jelikož se autoři rozhodli odstranit parťáky řízené umělou inteligencí.

Ubisoft pak těmto fanouškům naslouchá, kdy pomocí několika aktualizací titul skutečně vylepšil, přičemž přidal různé možnosti si nastavit poměrně velké množství věcí, tak aby hratelnost vyhovavala danému hráči. AI kolegové ovšem stále chyběli.

To se však velice brzy změní, jelikož do Breakpointu míří aktualizace, která je na bojiště konečně přidá. Firma prozatím vydala pouze kratičký teaser, jenž laká na nedělní pre-show před akcí Ubisoft Forward, kde se dozvíme více informací o tomto updatu.

Samotná pre-show začne ve 20:00 našeho času a během ní se budeme moci podívat i na to, jak zaměstnanci Ubisoftu hrají novou Trackmanii či se dočkáme novinek ohledně Just Dance 2020. Hlavní událost Ubisoft Forward se uskuteční ve 21:00.

Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint si můžete zakoupit na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama