Arkane slaví svých více než dvacet let existence speciální kolekcí
Dishonored Novinka Arkane slaví svých více než dvacet let existence speciální kolekcí

Arkane slaví svých více než dvacet let existence speciální kolekcí

Ondřej Partl

Ondřej Partl

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Většina her od tohoto studia pěkně pohromadě.

Reklama

Původně francouzský vývojářský celek Arkane Studios většina z nás pravděpodobně zná především pro jejich povedenou stealth sérii Dishonored, jejíž první díl v roce 2012 velice příjemně překvapil svým nádherným světem a zábavnou hratelností.

Tento celek je pak na světě již přes dvacet let, což znamená, že má za sebou několik videoherních projektů, přičemž na jednom aktuálně pracuje. Ten se jmenuje Deathloop, kdy se bude jednat o stylovou akci, která se zaměří na dva zabijáky Colta a Juliannu, kteří se ocitnou uvězněni v časové smyčce.

O tomto titulu však prozatím žádné novinky aktuálně nejsou (jen krátké video výše, které shrnuje informace, které o hře víme), avšak pro lidi, kteří prozatím s tvorbou studia nejsou příliš seznámeni, byla vydána speciální kolekce jejich her, v níž naleznete většinu jejich děl.

Kolekce je dostupná na PC, PlayStation 4 a Xbox One. PC verzi si lze zakoupit na Steamu v aktuální slevě za 26,96 euro (710 Kč), kdy v ní naleznete dva jejich skoro zapomenuté klenoty Arx Fatalis a Dark Messiah of Might & Magic a samozřejmě i jejich novější tvorbu v podobě Dishonored 2, Dishonored: Death of the Outsider a Prey. Bohužel zde z nějakého důvodu chybí Dishonored: Definitive Edition.

Konzolové verze jsou následně složeny z Dishonored: Definitive Edtion, Dishonored 2, Dishonored: Death of the Outsider a Prey, přičemž plná cena je 2 599 Kč, avšak pro Xbox One je sleva, kdy kolekci lze pořídit za 779 Kč. PlayStation 4 verze bohužel za sníženou cenu není.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama