No More Heroes III odloženo
Novinka No More Heroes III odloženo

No More Heroes III odloženo

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Nintendo Switch Switch

Na hru si počkám déle.

Reklama

Goiči Suda alias Suda 51 je japonský videoherní designér, který stojí hned za několika zábavnými (a kolikrát i bláznivými kousky), mezi nimiž nalezneme třeba bizarní Shadows of the Damned, ulítlou Lollipop Chainsaw či akční adventuru killer7.

Mezi jeho pravděpodobně nejznámější projekty však patří série No More Heroes, sledující strasti Travise Touchdowna - fanouška her a anime, jenž jednoho dne vyhraje takovou speciální katanu, díky níž se dostane do světa zabijáků.

Její třetí díl je pak aktuálně ve vývoji pro Nintendo Switch, kdy měl vyjít již v tomto roce. To už bohužel ale neplatí, jelikož autor na svém Twitteru oznámil, že titul je odložen na rok 2021.

Důvodem je opět pandemie COVIDu-19, která zkomplikovala vývoj hry, pročež bylo třeba titul odsunout, aby jeho kvality dostály očekávání fanoušků.

Tato zpráva však přichází i s jednou pozitivní informací, kterou je oznámení toho, že na hře bude spolupracovat i Darick Robertson - spoluautor a kreslíř skvělých komiksů Transmetropolitan a The Boys (jenž můžete znát možná spíše díky novému seriálu). Robertson bude do hry vytvářet ilustrace, kdy některé z nich uvidíme již poměrně brzy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama