Nioh 2 Novinka Oznámeny remastery Nioh a Nioh 2, chystá se i PC verze

Oznámeny remastery Nioh a Nioh 2, chystá se i PC verze

Martin Pritula

Martin Pritula

9
Platformy PlayStation PlayStation 4 PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Co remastery nabídnou a kdy se dočkají hráči na PC?

Reklama

Jak to tak vypadá, vývojáři z Team Ninja kráčí proti proudu a namísto nějakého zklamání si na pátek 13. přichystali oznámení, kterým potěší nejen fanoušky Nioh a Nioh 2, ale i PC hráče, kteří si druhý díl chtěli zahrát na své oblíbené platformě.

Posledního rozšíření se s podtitulem The First Samurai dočkáme již 17. prosince, přičemž toto rozšíření má poskytnout doposud největší výzvu a nově přidaný level obtížnosti by měl zamávat i s těmi největšími veterány.

Kromě toho se ale chystá vydání dvou nových, tedy spíše staronových her, které se podívají na PlayStation 5. Jak první, tak i druhý díl Nioh se dočká remasteru, na něž navíc nebudeme muset dlouho čekat - vychází totiž už 5. února.

  • Nioh 2 – The Complete Edition vyjde na PlayStation 4 (žádná grafická vylepšení se nekonají, jen bude možné hru od 5. února zakoupit pouze v kompletní edici.)
  • Nioh 2 Remastered – The Complete Edition (vyjde na PlayStation 5)
  • Nioh Remastered – The Complete Edition (vyjde na PlayStation 5)
  • The Nioh Collection (vyjde na PlayStation 5)

Oba remastery nabídnou až 4K rozlišení pro detailní obraz, 120 FPS, a rychlejší načítací časy.

Předobjednávky započnou v pátek 20. listopadu.

  • Hráči, kteří vlastní Nioh 2 - The Complete Edition na PS4, mohou upgradovat na Nioh 2 Remastered - The Complete Edition na PS5 bez dalších nákladů.

  • Hráči, kteří vlastní Nioh 2 na PS4, mohou upgradovat na základní hru - Nioh 2 Remastered na PS5 a získat PS5 verzi všech rozšíření DLC, které vlastní na PS4.

Kromě toho se ale chystá i PC verze Nioh 2, která vyjde taktéž 5. února na Steamu. Hra bude dostupná pouze v kompletní edici se všemi DLC. Těšit se můžeme na podporu širokoúhlých monitorů, až 144HZ a optimalizované nastavení pro klávesnici a myš. A jako bonus za zakoupení získáte i naprosto odpudivou helmu, která je inspirována Valve.

Oznámeny remastery Nioh a Nioh 2, chystá se i PC verze

Na oznamovací trailer se můžete podívat výše.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama