The Game Awards bude mít režim pro nevidomé
Novinka The Game Awards bude mít režim pro nevidomé

The Game Awards bude mít režim pro nevidomé

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

6
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Poprvé v historii si akci užijí i lidé se zrakovým postižením.

Reklama

Nejznámější udílení cen v hráčské komunitě, The Game Awards, už nám pomalu, ale jistě klepe na dveře. Tento rok je ovšem speciální, neboť poprvé v historii tato akce nabídne i režim pro nevidomé nebo slabozraké. Informoval o tom zakladatel a hlavní představitel The Game Awards, Geoff Keighley.

„Jsem rád, že mohu potvrdit to, že The Game Awards bude mít na @YouTubeGaming poprvé živý stream s popisným zvukovým režimem. Na přístupnosti záleží.“

Pokud si kladete otázku ohledně toho, jak přesně bude tento režim probíhat, můžeme se podívat na podobnou funkci, kterou zavádí do svých novějších her Ubisoft. Například do Assassin's Creed Valhalla, Far Cry 6, či Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint. Hráč a divák kromě dialogu slyší i vypravěče. Ten popisuje, co se děje v konkrétní scéně, a zároveň zajišťuje, že nepřerušuje mluvený dialog.

The Game Awards bude mít v Česku zahájení v pátek 11. 12. v jednu hodinu ráno, přičemž pre-show začíná už o půl hodiny dřív. Jedná se o každoroční soutěž a také o jednu z největších akcí ve světě videoherních nadšenců. Mnoho z nich se také těší na nová oznámení. Už dříve jsme vás informovali o tom, že se na The Game Awards dočkáme speciálního pohledu na Dragon Age 4, čtvrtý díl oblíbené RPG série z produkce BioWare.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama