ARK 2 Novinka Oznámen Ark 2 s Vinem Dieselem

Oznámen Ark 2 s Vinem Dieselem

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

13
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

A spolu s tím i nový animovaný seriál.

Reklama

Známá survival akční adventura Ark, z produkce amerického studia Wildcard, se dočká druhého dílu. Nejnovější ukázku vývojáři představili na letošních The Game Awards a hlavní postavou celého traileru nebyl nikdo jiný, něž herec Vin Diesel. Toho můžete znát z filmové série Fast & Furious, která se díky hře Fast & Furious Crossroads dočkala i ztvárnění ve videoherním světě. A ano, i v téhle hře si Vin Diesel zahrál.

Trailer nám ukazuje skupinku pravěkých lidí, kteří čelí útoku nepřátel. Obě frakce jsou vzápětí napadeny jakýmsi druhem dinosaura. A právě Vin Diesel se dokáže díky svým svalům a pěstím probojovat do bezpečí jeskyně, kde následně najde neznámý artefakt nějaké vyspělé civilizace. Celá ukázka působí zajímavým dojmem, který místy vzbuzuje dojem, že se autoři inspirovali hrou Horizon Zero Dawn, či sérii Assassin's Creed.

První díl hry Ark vyšel v roce 2017 a během těchto tří let přišlo i několik datadisků. Jestli a jaký bude mít druhý díl příběh zatím není jisté. Stejně tak není jisté, kdy se druhého dílu dočkáme.

Kromě oznámení tohohle druhého dílu nás autoři lákají i na animovaný seriál. Zde si dabing vzaly na starost taková herecká esa, jako je například Gerard Butler, Russel Crowe, Elliot Page, Deborah Mailman a samozřejmě také Vin Diesel.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama