Unikátní herní parfémy
Zaklínač 3: Divoký hon Novinka Unikátní herní parfémy

Unikátní herní parfémy

Xzone

Xzone

15

Takový herni merch byste asi nečekali.

Reklama

Inzertní PR článek.

Rádi u nás v Xzone pořád zkoušíme nové věci. Zákazníci už si zvykli, že jako dárek ke hře není vždy jen tričko nebo steelbook, ale i hodně netradiční bonusy. Třeba kapesníky, prasečí rouška, vojenska helma nebo vykrajovátko. A v tomto duchu chceme překvapovat také u série předmětů Xzone Originals. Proto jsme moc rádi, že vám můžeme představit naši první dvojici parfémů.

Zkouška trav je pánská vůně, která podkreslí osudové okamžiky na vaší Cestě meče. Kromě toho si ale poradí i se sváděním u partičky karet. Mutagenních účinků se u naší Zkoušky trav bát nemusíte. Podle testování postihují jen třetinu jedinců a vždy to přežili. Zatím.

Unikátní herní parfémy

Havraní vlasy potěší hlavně dámy, které by v sobě chtěly objevit skrytou magii. Tento parfém funguje skoro jako kouzlo krásy. Hřbet jednorožce se pak pořádně prohne. Tradiční formule se šeříkem a angreštem se nám při experimentování v jeskyni neosvědčila. Proto jsme sáhli po květinovější vůni.

Unikátní herní parfémy

Oba parfémy jsou vyrobeny v České republice a obsahují 20% vonných esencí. Nejde tak o žádnou "ovoněnou vodu", na kůži vydrží opravdu dlouho. Dali jsme si záležet i na stylové krabičce, aby parfémy mohly posloužit jako pěkný doplněk hráčské sbírky. Parfémy zakoupíte jen na Xzone.cz. Vůni lze vyzkoušet na vlastní kůži na prodejnách v Praze, Brně a Ostravě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama