Herní ponožky pod stromek
Assassin's Creed: Valhalla Novinka Herní ponožky pod stromek

Herní ponožky pod stromek

Xzone

Xzone

2

Nejlepší vánoční dárek v herní podobě.

Reklama

Inzertní PR článek.

Vánoce jsou krásným obdobím, které můžeme trávit s našimi přáteli a rodinou. Také ovšem přináší určitý stres, a to i kvůli vybírání správných dárků. Proč si to ale komplikovat, prostě všem dejte tradiční vánoční dárek. Asi už víte o čem mluvíme. Ano, o ponožkách!

Ale ne jen tak ledajakých ponožkách, o herních ponožkách. Ty vám Vánoce zjednoduší a dárek nikoho neurazí. Pokud máte v rodině fanouška World of Warcraft, určitě si oblíbí tyto bavlněné ponožky pro přívržence Aliance i Hordy. I když co se výběru týče, my fandíme trochu více té Hordě...

Herní ponožky pod stromek

Vůbec nejzajímavější kousek ale máme pro fanoušky Star Wars. A to s touhle krásnou sadou tří ponožek, to balení je naprosto geniální, že? Nese název The Child, ponožky jsou z 86% z bavlny a jsou momentálně k dispozici ve velikosti 35 - 41.

Herní ponožky pod stromek

Když už jsme u těch sad. Pod stromečkem uděláme radost i hráčům Fortnite. Jen místo krásné krabičky se 3 kusy, dostanete rovnou 5 párů ponožek v univerzálních velikostech. Tím krásně pokryjete všechny pracovní dny!

Herní ponožky pod stromek

Říkáte, že v rodině se fanoušci Star Wars ani Fortnite moc nenajdou? Roztomilý Grogu alias Baby Yoda vás a vaše známé neuhranul? No i tak pro vás máme plán. Ráno si půjdete zaskákat s vikingy, odpoledne postřílíte pár Umbrella zombíků a večer koncert Samurai v Night City. Na každou činnost si samozřejmě ponožky musíte vyměnit. A že jsme vybaveni!

Herní ponožky pod stromek

No a pokud ponožky jako dárek nestačí a vidíte to spíš trochu mimo zaběhlou tradici nebo se bojíte, že na Vánoce od obdarovaného uslyšíte “Už zase jen fusekle”, tak to udělejte jednoduše. Dárkový set ponožek a hrníčku Gremlins to jistí!

Herní ponožky pod stromek

O zásobu ponožek se vám postaráme na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama