Výherce naší vánoční soutěže si převzal konzoli PlayStation 5
Novinka Výherce naší vánoční soutěže si převzal konzoli PlayStation 5

Výherce naší vánoční soutěže si převzal konzoli PlayStation 5

Redakce

Redakce

37
Platformy PlayStation PlayStation 5

Vítěz neponechal nic náhodě a jednal rychle.

Reklama

Po včerejším vyhlášení výsledků naší vánoční soutěže, kterou jsme pro vás uspořádali ve spolupráci s českým zastoupením PlayStation a herním obchodem Xzone.cz, neponechal výherce nic náhodě a pro svoji výhru se dostavil obratem. Při té příležitosti jsme se zeptali na pár věcí, abychom se ujistili, že vysoce žádaná herní konzole putuje do správného herního doupěte - což se během našeho krátkého rozhovoru potvrdilo.

Výherce naší vánoční soutěže si převzal konzoli PlayStation 5

Limec (jak zní přezdívka jeho profilu zde na Zingu) hraje prakticky celý svůj život, přičemž začínal ještě na Atari, ale postupně ozkoušel celou řadu platforem (a postupně upgradovaných herních počítačů), včetně konzolí PlayStation. Na těch ho v poslední době nejvíce zaujala hra Ghost of Tsushima, kterou si nemůže vynachválit. Samozřejmě se teď těší, že ji pořádně ozkouší ve verzi s vyšším framerate. Kromě toho ale plánuje na svojí nové PS5 otestovat také Demon´s Souls nebo konečně dohnat rest a zahrát si oba Spidermany. Jako mnozí další hráči, také on byl hodně nešťastný, když se mu nepovedlo konzoli ulovit v předobjednávkách (stačí se podívat na jeho komentáře na Zingu z té doby), takže jsme opravdu rádi, že jsme mohli alespoň jednomu z našich čtenářů tohle listopadové zklamání vynahradit. Budeme se těšit, že nám svoje první dojmy z ovladače DualSense a hraní na PS5 napíše v následujících dnech třeba do diskuze pod tento článek.

Trochu jsme se jinak obávali zklamaných reakcí některých čtenářů, kteří nevyhráli, ale komunita Zingu opět zabodovala a příjemně nás potěšila svými pozitivními reakcemi a gratulacemi výherci. Děkujeme vám za to a přestože druhou PS5 konzoli momentálně nemáme, rozhodně se můžete těšit na další soutěže ve velmi blízké budoucnosti - pokud vše klapne, jednu z nich spustíme ještě dnes.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama