Sony na CES 2021 oznámila časová okna pro vydání několika titulů
Gran Turismo 7 Novinka Sony na CES 2021 oznámila časová okna pro vydání několika titulů

Sony na CES 2021 oznámila časová okna pro vydání několika titulů

Martin Pritula

Martin Pritula

10
Platformy PlayStation PlayStation 4 PlayStation PlayStation 5

Gran Turismo 7 a nové God of War však mezi výčtem letošních titulů chybí.

Reklama

Součástí veletrhu CES 2021, který se tentokrát konal v online prostředí, se samozřejmě zúčastnila i Sony, která znovu potvrdila březnové datum vydání hry Returnal, zrovna tak, jako letošní vydání titulů Ratchet & Clank: Rift Apart od Insomniac Games a Horizon Forbidden West od vývojářů z Querilla Games.

Sony na CES 2021 oznámila časová okna pro vydání několika titulů

Nové God of War a Gran Turismo 7 zmíněno nebylo, již dříve však byly tyto hry oznámeny taktéž na letošní rok, zda došlo k odkladu je v tuto chvíli nejisté.

Co je zajímavější jsou ovšem okna pro vydání her od vývojářů třetích stran. Nádherná Kena: Bridge of Spirits vyjde v březnu letošního roku, Solar Ash od Heart Machine a Annapurna Interactive v červnu a Little Devil Inside od Neostream Interactive v červenci.

Nadějně vypadající titul Stray od BlueTwelve and Annapurna Interactive a tajuplné GhostWire Tokyo pak mají nastavené okno pro jejich vydání na říjen.

S vydáním Project Athia, nové IP od Square Enix se následně počítá až na rok 2022. Zde bude zajímavé sledovat pořadí velkých titulů od SE, v přípravě nyní mají přepracovaný NieR Replicant, Final Fantasy XVI, druhý díl Final Fantasy VII Remake a Project Athia. Je tedy pravděpodobné, že i díky spekulacím o mnohem pokročilejší fázi vývoje FFXVI, než se může na první pohled zdát, bychom se tohoto titulu skutečně mohli dočkat již letos.

Poslední zmíněnou hrou od vývojářů třetích stran je Pragmata, což je nová IP od Capcomu, jež se odehrává v blízké budoucnosti a bude zasazena na Měsíc. Ta měla původně vyjít v roce 2022, avšak byla odložena na rok 2023.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama