Not for Broadcast dostává druhou epizodu
Novinka Not for Broadcast dostává druhou epizodu

Not for Broadcast dostává druhou epizodu

Jan Urbančík

Jan Urbančík

Platformy Windows PC

Budete cenzurovat nevhodný obsah, nebo se postavíte proti režimu?

Reklama

Not for Broadcast je velmi unikátní indie hra od britského studia Not Games. Její žánrové zasazení je poněkud složité, ale asi nejpřesněji ho uvádějí samotní vývojáři – "simulátor televizního zpravodajství".

Ve hře se totiž stanete zaměstnancem jedné televizní stanice a v podstatě se staráte o celé vysílání. Měníte kamery, cenzurujete nevhodná slova nebo třeba pouštíte reklamy. Když zrovna nejste v práci, činíte doma poměrně těžká morální rozhodnutí, kdy například musíte pomoct své rodině. Co je na této hře nejvíc unikátní, je fakt, že všechny televizní pořady jsou natočeny v realitě s opravdovými herci. Žádné animace, zkrátka si připadáte, jako byste sledovali skutečné televizní vysílání. V kombinaci se skvělým humorem, který hra nabízí, jde o velkou zábavu.

Titul je rozdělen na epizody. Ta první vyšla už loni v lednu, druhá měla dorazit v průběhu roku, ale situaci výrazně zkomplikovala pandemie. Loni už tak vyšly jenom dvě speciální epizody – Lockdown a The Telethon. Nyní, téměr na den přesně rok po vydání původní hry, jsme se konečně dočkali druhé epizody. Na Steamu je k dispozici zdarma pro všechny majitele hry, musíte však stáhnout přibližně 20GB update.

Autoři slibují tři nové levely, 24 nových reklam, větvící se příběh, který má být tentokrát o něco temnější, ale také například vylepšený interface a vizuální stránku hry. Kromě toho vývojáři vydali také dokument o tom, jak se Not for Broadcast v době pandemie natáčelo. Trvá přibližně hodinu a je k dispozici zdarma na Steamu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama