MotoGP 21 přinese robustnější správu brzd
MotoGP 19 Novinka MotoGP 21 přinese robustnější správu brzd

MotoGP 21 přinese robustnější správu brzd

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Podívejte se na nové záběry z hraní.

Reklama

Milánské studio Milestone zatím letos stihlo vydat motokrosové závody Monster Energy Supercross 4 (naše recenze). Tím ale tito závodní specialisté zdaleka nekončí, protože už koncem dubna jejich nabídku rozšíří MotoGP 21. Nový ročník silničních motocyklových závodů se prezentuje dvojicí nových ukázek. V první se můžete podívat na dvouminutový gameplay.

Konkrétně v něm uvidíte jízdu Australana Jacka Millera s tovární Ducati na okruhu ve španělském Jerezu. Pokud jste hráli starší díly, tak si jistě všimnete novinky v podobě long lap penalizace, při které si jezdec musí v jedné konkrétní zatáčce za trest prodloužit trať.

Druhá ukázka se zaměřuje na brzdy. Nově budete před závodem kromě pneumatik volit také brzdy. Konkrétně jejich kotouče. Na některých tratích využijete kotouče s větším průměrem, jindy si vystačíte s menším rozměrem.

Volba bude zásadní především z hlediska teploty brzd. Špatný výběr v kombinaci s příliš agresivní jízdou způsobí přehřívání nebo naopak nedostatečné ohřátí brzd. Výsledkem bude snížený brzdný účinek, pomalejší průjezd zatáčkou a horší čas na kolo.

Uvidíme, jak moc tyto novinky ovlivní hratelnost finální hry. Moudřejší budeme 22. dubna, kdy MotoGP 21 vychází na PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch.

Další informace najdete na oficiálních stránkách hry.

MotoGP 21 si můžete předobjednat v obchodě Xzone.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama