Frakce a volby v Shin Megami Tensei III: Nocturne HD Remaster
Novinka Frakce a volby v Shin Megami Tensei III: Nocturne HD Remaster

Frakce a volby v Shin Megami Tensei III: Nocturne HD Remaster

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC

Zformujte nový svět podle svého rozumu. S kým se proto spojíte?

Reklama

Dojmy z hraní očekávaného remasteru třetího dílu série Shin megami Tensei již máte určitě za sebou a tak se můžete podívat na nový trailer, který u příležitosti vydání hry Shin Megami Tensei III: Nocturne HD Remaster vydal Atlus . Video nazvané Factions & Choices navíc doprovází nová sada screenshotů s důležitými postavami.

Trailer se zaměřuje na jeden z nejdůležitějších prvků hry, což jsou Reasons. V průběhu celého hraní tohoto JRPG se hráči budou setkávat s nejrůznějšími lidmi, se kterými jste se mohli setkat ještě před začátkem Conceptionu (Početí). Každá z těchto postav má svůj vlastní Reason (Důvod), pro který chce zformovat nový svět. Video prezentuje tři z nich, které si hráči v podobě démona Demi-Fiend mohou vybrat a následovat je.

Každá z možností výběru ve videa nabídne krátké vysvětlení a seznámení se s danou postavou. Na začátku je Chiaki, jejíž důvodem je hlavně moc a síla. Následuje Isamu, který to dělá pro izolaci a nakonec je tady Hikawa, který mluví o Emotionless Balance, nebo-li bezcitné rovnováze. Na konci každého představení můžete vidět krátkou ukázku dialogu, díky kterému si můžete vybrat, zda se přidáte na jeho stranu anebo odmítnout.

Níže se podívejte na kompletní trailer ke Shin Megami tensei III: Nocturne HD Remaster Factions & Choices, kde kromě ukázky různých možností, můžete slyšet také anglické dabéry Chiaki, Hikawy a Isamu.

Shin Megami Tensei III: Nocturne HD Remaster je nyní v Japonsku k dispozici pro PlayStation 4 a Switch a pro PlayStation 4, Switch a pro PC (přes Steam) vyjde 25. května na západě. Konzolové verze můžete již nyní předobjednávat v našich obchodech Xzone.cz a Gameexpres.sk.

Zdroj: Atlus

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama