Tipy na merch pro 16. týden
Deathloop Novinka Tipy na merch pro 16. týden

Tipy na merch pro 16. týden

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy pkgsrc Desková hra

Zaklínač, Dark Souls, nové podložky i libé tóny ze hry Deathloop.

Reklama

Článek byl sepsán ve spolupráci s herním obchodem Xzone.

Co si budeme povídat. Merch ke hrám zcela neochvějně a neoddělitelně patří, kdy s velkou pravděpodobností každý z nás má doma nějaký doprovodný předmět ke své oblíbené značce, ať už se jedná o figurku, tričko, skleničku či i třeba otvírák. A právě proto jsme si pro vás ve spolupráci s obchodem Xzone připravili pravidelný týdeník, v němž vám nabídneme hned několik tipů na to, čím si svou sbírku můžete rozšířit.


Figurka Zaklínač a Klepna

Tuto neděli opět začneme figurkami, avšak tentokrát akčními. Příznivci seriálového Zaklínače si totiž mohou zakoupit postavičku Geralta od společnosti McFarlane, která je z plastu, je vysoká 18 centimetrů a nabízí 22 bodů ohybu, stojánek i meč, tudíž si ji můžete nastavit ve vaší oblíbené póze. Aby ale Geralt nebyl sám, můžete k němu pořídit i jeho věrnou Klepnu, která je vysoká zhruba 30 centimetrů, a také nabízí hned několik bodů ohybu, tudíž ji můžete pořádně upevnit i třeba na střechu.

Geralt vás vyjde na 999 Kč, zatímco Klepna stojí 1 199 Kč.

Zaklínače naleznete tady, zatímco koně zde.


Figurka The Greay Wolf Sig z Dark Souls

Příznivci roztomilosti a úspěšné série Dark Souls svým okem zase mohou hodit na postavičku od společnosti First 4 Figures, nabízející zhruba 22 centimetrů vysokou podobiznu oblíbeného bosse The Great Grey Wolf Sif, kdy souboj s ním jistě vehnal slzu do oka nejednomu hráči. Figurka je pak zabalena do pohledného balení, tudíž vám bude zdobit poličku i bez zbytečného vybalení. Jenom tedy musíte mít štěstí, aby se s ní na vás dostalo.

Roztomilá verze vlka stojí 2 099 Kč.

Odkaz naleznete tady.


Originální merch The Loose Canon (Arcane)

Co by se ale na vás rozhodně mělo dostat, tak je originální merch The Loose Canon, nabízejí různé doplňky s motivem populárního seriálu Arcane, respektive s tématem postavy Jinx. Aktuálně je tak dostupný stylový polštář i rozměrná podložka pod myš (79 x 30 cm), přičemž v první polovině května ještě dojde na hrnek i zápisník, který se bude jistě hodit nejen studentům.

Cenově se pohybujeme od 149 do 799 Kč.

Jednotlivé kusy naleznete na tomto odkazu.


Podložky pod myš

Když jsme ale už narazili na ty podložky pod myš, tak během dubna do obchodu dorazí další kusy, s nimiž si můžete zkrášlit váš počítačový stůl ve stylu různých značek. Vypíchnout tak můžeme třeba podložku ve stylu mapy Středozemě z Pána prstenů, vyobrazení hrdinů ze série Assassin’s Creed, hlavní art z loňského překvapení Marvel’s Guardians of the Galaxy, Manda a Groga ze seriálu The Mandalorian či temnotu s Robertem Pattinsonem za pomoci motivu z nového filmového Batmana.

Většina podložek vás vyjde na 599 Kč.

Zmíněné a jiné kusy můžete prozkoumat tady.


Předobjednávka soundtracku z Deathloop na vinylu

Ano, vím, že jsme tady soundtracky na vinylu měli i v minulém týdnu, ale gramofony se nesmí přestat točit, tak proč si na nich nepustit i jazzové tóny hudby z loňského hitu Deathloop od studia Arkane? V balení tak naleznete dvojici desek, které na svých stranách nabízí celkově 19 skladeb. Desky se následně skrývají v originálním přebalu s grafikou přímo od studia Arkane Lyon.

Soundtrack stojí 999 Kč.

Předobjednávku vytvoříte na této stránce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama