Souhrn recenzí rozšíření hry Cuphead - The Delicious Last Course
Novinka Souhrn recenzí rozšíření hry Cuphead - The Delicious Last Course

Souhrn recenzí rozšíření hry Cuphead - The Delicious Last Course

Martin Pritula

Martin Pritula

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Jak dlouho očekávané rozšíření výjimečné plošinovky dopadlo?

Reklama

Před několika dny vyšlo dlouho očekávané rozšíření mimořádně pozitivně přijaté plošinovky Cuphead.

Dostál přídavek kvalit původní hry? Odpověď naleznete níže.

Souhrn recenzí rozšíření hry Cuphead - The Delicious Last Course

Noisy Pixel

Cuphead The Delicious Last Course je jedním z nejlepších herních zážitků, které jsem kdy zažil, a dokáže fungovat i jako samostatný doplněk k již tak mistrovskému titulu. Je symbolem toho, proč mě videohry baví, protože poskytuje výzvy, které vyžadují neustálý a přirozený růst hráče, s nepochybně spravedlivým designem nepřátel.

100 %

GameSkinny

Každá minuta tohoto DLC je neuvěřitelně zábavná a uspokojující. Pokud jste si Cuphead užili a dohráli, a to i jako méně sebevědomí hráči, v The Delicious Last Course toho na vás čeká tolik, že jej nelze nedoporučit.

100 %

Everyeye

Cuphead - The Delicious Last Course je nejlepší možné rozšíření pro výtvor studia MDHR. Nové úrovně jsou neuvěřitelně propracované a přinášejí zcela nové herní mechanismy a situace, které se dokonale snoubí s nabídkou základní hry. V tomto DLC zkrátka nebylo nic ponecháno náhodě a je to vidět, protože The Delicious Last Course je vždy jako původní Cuphead, ale ještě lepší.

95 %

PC Invasion

Cuphead - The Delicious Last Course je úžasný přídavek, který přináší nové a nápadité souboje s bossy a větší výzvy.

90 %

God is a Geek

V roce plném skvělých her je Cuphead - The Delicious Last Course rozhodně jednou z těch, které prostě nelze ignorovat.

90 %

IGN

Cuphead - The Delicious Last Course není jen další Cuphead, je to více toho nejlepšího z Cupheada. Všech šest nových hlavních bossů je neuvěřitelných z vizuálního i designového hlediska, takže toto DLC rozšíření je pro každého fanouška téměř nezbytné.

90 %

GameSpot

Cuphead - The Delicious Last Course stojí za to dlouhé čekání. Chalice nabízí hráčům zcela nový způsob, jak přistupovat ke každému z bossů, a každý z nových soubojů s bossy je nápaditým triumfem jak z vizuálního, tak z herního hlediska. Nové souboje zaměřené na parry přinášejí do vzorce plošinovek typu Cuphead příjemné zpestření hratelnosti. Cuphead - The Delicious Last Course přidává víc než jen třešničku na dortu; mění recept a vytváří hru, která je ještě lahodnější než kdy dříve.

90 %

Destructoid

Ani po tolika letech se Cupheadu nic nevyrovná.

90 %

Wccftech

Cuphead - The Delicious Course je vynikající službou pro fanoušky a dokonalým pokračováním fenomenální hry. Od nových designů bossů až po přidání slečny Chalice... tuto hru si zkrátka užije každý, kdo vyhledává výzvu či si zamiloval původní hru.

90 %

Easy Allies

Už je to dlouho, ale The Delicious Last Course je prostě vynikajícím přídavkem k původní hře. Vizuální stránka je nepopsatelně působivá, stejně jako vynikající animace a hudba. Noví bossové jsou skvostnou podívanou a slečna Chalice je skvělou společnicí původního týmu. Pokud je to naposledy, co vidíme naše pohárovité kamarády, je to fantastické rozloučení.

85 %

PC Gamer

Sladká pochoutka, která nám přináší starý recept s kvalitnějšími přísadami.

78 %

GameSpew

Pokud jste toužili po další hře Cuphead, pak je The Delicious Last Course určen právě vám. Pokud jste však z jakéhokoli důvodu doufali ve velkou změnu hratelnosti nebo obtížnosti, zde ji nenajdete. Brutální, ale krásné rozšíření přináší zkrátka více původní hry, ať už v tom dobrém, nebo špatném.

70 %

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama