Halo Infinite odkládá třetí sezónu a ruší split-screen
Halo Infinite Novinka Halo Infinite odkládá třetí sezónu a ruší split-screen

Halo Infinite odkládá třetí sezónu a ruší split-screen

Filip Svoboda

Filip Svoboda

2
Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC Xbox Xbox One

Nová roadmapa přináší špatné zprávy.

Reklama

Vývojáři ze 343 Industries odhalili nový plán vývoje své vlajkové lodi Halo Infinite. Hráče ale bohužel příliš nepotěšili. Nepřišli totiž jen s odkladem plánované třetí sezóny, ale vůbec se nedostane na celý jeden herní režim, konkrétně lokální kooperaci.

Halo Infinite odkládá třetí sezónu a ruší split-screen

Roadmapa je rozdělena na dva základní bloky. Zatímco od 8. listopadu do 7. března příštího roku poběží takzvaný Winter Update, třetí sezóny pojmenované Echoes Within se dočkáme až následně, tedy od 7. března do 27. června. V obou obdobích do hry dorazí nové mapy a nový battle pass.

V zimě se nad rámec toho dočkáme dlouho slibované kooperace, nýbrž pouze online. „Abychom zlepšili a urychlili probíhající vývoj live service služeb a lépe zapracovali zpětnou vazbu hráčů a quality of life updaty, přerozdělili jsme zdroje studia a již nepracujeme na split-screen kooperaci v lokální kampani,“ vysvětlují vývojáři rozhodnutí o absenci oblíbeného režimu.

Dále hráče čeká funkce Mission Replay a beta režim módu Forge. Třetí sezóna pak přinese další vylepšení, příběhový event novou zbraň nebo velké týmové bitvy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama