Novinka Souhrn z Nintendo Direct

Souhrn z Nintendo Direct

Jan Urbančík

Jan Urbančík

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Zelda, Fire Emblem, Kirby, Resident Evil, Pikmin 4 či Octopath Traveler II.

Reklama

Nintendo si na úterý připravilo 40minutový Direct a nutno říct, že byl už tradičně velmi nabitý. Viděli jsme několik desítek titulů, od indie her až po ty nejznámější série. A právě jednou takovou začneme.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Úplně v závěru Directu si pro nás Nintendo přichystalo nový trailer na pokračování Breath of the Wild, které konečně dostalo oficiální podtitul. Dozvěděli jsme se také datum vydání, jež je stanoveno na 12. května 2023.

Fire Emblem: Engage

Populární série Fire Emblem se dočká dalšího plnohodnotného dílu. Engage opět nabídne tahové bitvy, v nichž se musíme postavit velkému zlu, jež sužuje kontinent Elyos. Hra vyjde 20. ledna 2023, exkluzivně na Nintendo Switch.

Octopath Traveler II

Pixelartové RPG Octopath Traveler z roku 2018 se dočká pokračování. Druhý díl míří na PC, PS4, PS5 a samozřejmě Nintendo Switch. Vyjde 24. února 2023.

Pikmin 4

Návrat oblíbené série je konečně tady. Čtvrtý díl dorazí příští rok exkluzivně na Nintendo Switch.

Crisis Core: Final Fantasy VII – Reunion

Remaster prequelu sedmého dílu Final Fantasy dostal novou ukázku a také datum vydání. Hra dorazí 13. prosince tohoto roku na PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S a Nintendo Switch.

Resident Evil 2, 3, 7 a Village

Ne jedna, ne dvě, dokonce ani tři, ale rovnou čtyři hry ze série Resident Evil se dočkají verze pro Switch, všechny ovšem poběží přes cloud.

Jako první dorazí Resident Evil Village, a to už 28. října. V tento den na ostatní platformy vyjde DLC Winter's Expansion, ale ten na Switch dorazí až 2. prosince. Demo základní hry si každopádně můžete zahrát už nyní.

Později v tomto roce pak dorazí také Resident Evil 2 Remake, Resident Evil 3 Remake a Resident Evil 7: Biohazard.

Kirby's Return to Dreamland Deluxe

Hra, která vyšla původně na Nintendo Wii, se dočká přepracování. Deluxe edice dorazí na Switch 24. února 2023.

It Takes Two

Povedená kooperativní hra, která si odnesla nejvyšší cenu z loňských The Game Awards, se podívá také na Nintendo Switch, a to už 4. listopadu tohoto roku.

Fatal Frame: Mask Of the Lunar Eclipse

Čtvrtý díl hororové série Fatal Frame, známé také jako Project Zero, se konečně dočká vydání na západu. Původní exkluzivita pro WiiU se podívá na PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S a Nintendo Switch na začátku roku 2023.

Sifu

Bojovka Sifu, která letos debutovala na PC a konzolích PlayStation, se také dočká verze pro Switch. Dorazí už 8. listopadu tohoto roku.

Factorio

Česká hra Factorio, která byla dosud dostupná pouze na PC, se také podívá na konzoli od Nintenda, a to 28. října tohoto roku.

Nintendo 64 hry

Předplatitelé služby Nintendo Switch Online (konkrétně ve verzi s Expansion packem) se mohou těšit na nové tituly z Nintenda 64. Ještě letos dorazí Pilot Wings 64, Mario Party a Mario Party 2. Příští rok se pak můžete těšit na Pokémon Stadium, Pokémon Stadium 2, Mario Party 3, 1080 Snowboarding a Excitebike 64. Kromě toho se pak na Switch v rámci této služby podívá také bondovka Goldeneye 007.

Tunic

Indie hit Tunic se podívá na Switch27. září.

Bayonetta 3

Mario + Rabbids Sparks of Hope

Xenoblade Chronicles 3

Do nedávno vydaného RPG dorazí další DLC, společně s novou postavou – Ino.

Nintendo Switch Sports

Slibovaného golfu se máme dočkat o letošních Vánocích.

Ib

Mario Kart 8 Deluxe Booster Course Pass Wave 3

Splatfest

Harvestella

Fae Farm

Rune Factory 3

Theatrhythm Final Bar

Mario Strikers: Battle League

Various Daylife

Atelier Ryza 3

Story Of Seasons: A Wonderful Life

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama