EA přichází se svým vlastním anticheatem
Novinka EA přichází se svým vlastním anticheatem

EA přichází se svým vlastním anticheatem

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Poprvé se s ním setkáte v připravované FIFA 23.

Reklama

EA ví, že v jejich hrách představuje podvádění na PC jeden z problémů, jež jsou jak daným projektům, tak i společnosti samotné často vytýkány. Rozhodla se proto přistoupit k logickému tahu. Vytvořit svou vlastní ochranu, která bude chránit hráče na počítačích proti jedincům snažícím se jim pokazit hraní skrze různé podpůrné programy. Svůj výtvor pojmenovaný EA AntiCheat (EAAC) chce poprvé nasadit v rámci vydání FIFA 23, kde se má stát prvkem, jenž vytvoří férové prostředí naprosto nepřipouštějící možnost podvádění i v rámci funkce crossplay. Pro ty z vás, kteří se náhodou obávají toho, že by mohl mít dopad na výkon, má firma dobrou zprávu.

Prakticky by měl být nulový. Stejně tak by neměl být problém se zachováním soukromí uživatelů. EAAC má být možné dokonce kdykoliv odinstalovat. Vždy však musíte počítat s tím, že bez něj si budoucí projekty této společnosti nezahrajete, protože každé studio by z dlouhodobého hlediska mělo tento prvek zakomponovat do svého díla. Pestrou škálu detailů o připravovaném anticheat programu si můžete přečíst na oficiálních stránkách , kde se společnost pustila do odpovídání na ty nejzásadnější otázky.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama