God of War ovládl listopadové prodeje JRC
God of War Novinka God of War ovládl listopadové prodeje JRC

God of War ovládl listopadové prodeje JRC

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Uzmul si rovnou dvě příčky.

Reklama

God of War Ragnarök se stal hitem po celém světě, díky čemuž se podařilo pokořit nejeden prodejní žebříček. Dařilo se mu také v obchodech JRC, kde se v listopadu neumístil pouze nejnovější zástupce známé značky ale také jeho předchůdce. Zatímco nováček se dostal na první místo předchozí God of War se stal osmičkou, což lze považovat za velmi slušný výsledek.

Na otázku, zda se stane God of War Ragnarök titulem roku odpověděl Petr Kratochvíl z JRC takto: „To je zatím těžko soudit. Konkurence je tvrdá a teprve následující týdny ukážou, zda God of War stihne dohnat například FIFU, která vyšla na začátku podzimu a každý měsíc sbírá hezká čísla,“ Už nyní je však jisté, že se jedná o prodejní hit s dlouhodobým potenciálem, díky čemuž se jeho prodeje jen tak nezastaví.

Listopadová TOP 10 českých hráčů
1. God of War Ragnarök
2. FIFA 23
3. Call of Duty: Modern Warfare II
4. Pokémon Scarlet & Violet
5. NHL 23
6. Gran Turismo 7
7. Horizon Forbidden West
8. God of War
9. Grand Theft Auto V
10. The Last of Us Part II

Dvojkou se letos stala FIFA 23, zatímco třetí místo zaujal Call of Duty Modern Warfare 2. Vůbec neprodávanější hře posledních týdnů Pokémon Scarlet & Violet patří v žebříčku JRC až čtvrté místo. Umístilo se také NHL 23, Gran Turismo 7, nebo Horizon Forbiden West. Zajímavá je v tabulce přítomnost Grand Theft Auto V, které podle všeho i po letech dokáže táhnout pozornost hráčů. Pokud jde o konzole, tak tam opět táhl prodeje PlayStation 5, za nímž následovalo Nintendo Switch a samozřejmě také Xbox Series X/S, který se umístil na poslední příčce.

God of War ovládl listopadové prodeje JRC
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama