Novinka Agraelus uzavřel partnerství s JRC a postavil nejvýkonnější PC na českém trhu

Agraelus uzavřel partnerství s JRC a postavil nejvýkonnější PC na českém trhu

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

66
Platformy Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Jaká je jeho cenovka?

Reklama

Největší český streamer Vojtěch Fišar, který na Twitchi vystupuje pod přezdívkou Agraelus, začal spolupracovat se značkou JRC. Ta je od léta loňského roku součástí skupiny Smarty Brands. První vlaštovkou na podzim uzavřené spolupráce je vlastní značka počítačů s názvem TIGO by Agraelus, které v sobě ukrývají výkonné grafické karty GeForce RTX 4080 a GeForce RTX 4090.

„Máme spolu velké plány. Celou spolupráci jsme nicméně chtěli vykopnout právě skrze naše počítače TIGO. Od začátku jsme věděli, že Agraelus obdržel od NVIDIE GeForce RTX 4090 Founders Edition, a kolem ní jsme mu chtěli sestavit počítač, který bude bořit mýty a bude výkonnostně úplně jinde,“ vysvětluje detaily spolupráce marketingový specialista Petr Kratochvíl ze Smarty.cz.

Cena sestav TIGO by Agraelus začíná na 85 tisících korunách. Za vrcholnou verzi TIGO Beast by Agraelus, která byla ušita na míru samotnému streamerovi, poté dáte necelých 160 tisíc korun a obsahuje:

  • Procesor 13. generace Intel Core i9 s 8 výkonnými (frekvence až 3,0 GHz/5,8 GHz Boost) a 18 úspornými (frekvence 2,2 GHz/4,3 GHz Boost) jádry.
  • Grafickou kartu GIGABYTE NVIDIA GeForce RTX 4090 s pamětí GDDR6X o velikosti 24 GB a s frekvencí až 2505 MHz s DLSS 3 s Frame Generation, NVIDIA Reflex a Resizable BAR. Karta navíc disponuje vlastním chlazením WINDFORCE s 3110mm ventilátory.
  • Základní desku GIGABYTE Z790 Aero G ve formátu ATX se socketem 1700 pro procesory Intel 12. a 13. generace s čipsetem Intel Z790.
  • Operační paměť Kingston FURY Beast o celkové kapacitě 64 GB a frekvenci 6000 MHz.
  • 2x SSD Kingston FURY Renegade M.2 2TB se čtecí rychlostí 7000 MB/s.
  • Chlazení GIGABYTE AORUS WATERFORCE X 360 s rychlostí otáček až 2500 ot/min, průtokem vzduchu 60,07 CFM a 3 ARGB větráky o velikosti 120 mm.
  • Skříň Cooler Master C700P Black Edition se skvělým airflow systémem a podporou pro základní desky formátu ATX, E-ATX, ITX, Micro-ATX, Mini-ITX.

Můžete se také podívat na video, které ze sestavování počítače vzniklo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama