Tvůrci Warhammer 40,000: Darktide se kají za stav své hry
Novinka Tvůrci Warhammer 40,000: Darktide se kají za stav své hry

Tvůrci Warhammer 40,000: Darktide se kají za stav své hry

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC

Na verzi pro Xbox X/S si budeme muset počkat.

Reklama

Zatímco jiné tituly z dílen vývojářského studia Fatshark se dodnes těší velké oblibě, v případě jejich novinky Warhammer 40,000: Darktide si hraní komunita neužívá tolik, jako jiná díla této společnosti. Důvodů proč tomu tak je, je dozajista více. Nejvýraznějším je však bezesporu fakt, že se jedná o nedopečený projekt, na němž jde vyloženě vidět, že byl za cenu stihnutí data vydání řádně osekán, což je na něm stále dosti patrné. Ve hře stále schází některé slibované prvky v čele s výrobou předmětů nebo lepší systémem odměňování.

Tvůrci Warhammer 40,000: Darktide se kají za stav své hry

Bylo zřejmě otázkou času, než se autoři budou muset postavit k hráčům čelem a oznámí jim, že ne vše jde podle plánu. Nyní k tomu konečně došlo a z jejich vyjádření je jasné, že situace v níž se nacházejí není úplně příznivá. K jednání tvůrce pravděpodobně přinutil značný úbytek hrajících a také fakt, že se veskrze pozitivní hodnocení začala měnit na negativní. Aktuálně jejich dílo má pouze 35 % kladných hodnocení, což není nejlepší vizitkou. Studio však ve vypuštěném oznámení slibuje, že se pokusí všechny nedostatky napravit.

Aby bylo schopné svých slibů dostat, rozhodlo se odložit zatím další obsah a také start verze pro Xbox Series X/S. Není tím pádem vyloučeno, že ta dorazí až v následujícím roce. Jednalo se jistě o nesnadný tah, jenž si vyžádal hodně odvahy. Autorům však držíme palce, aby se jim povedlo z Warhammer 40,000: Darktide udělat minimálně stejně povedený titul jakým je v současnosti Vermintide 2.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama