The Coalition mělo zrušit vývoj dvou her, soustředí se na Gears 6
Gears 6 Novinka The Coalition mělo zrušit vývoj dvou her, soustředí se na Gears 6

The Coalition mělo zrušit vývoj dvou her, soustředí se na Gears 6

Filip Svoboda

Filip Svoboda

4
Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC

Studia se proto mělo týkat propouštění v Microsoftu.

Reklama

Studio The Coalition mělo podle novináře Jeffa Grubba zrušit dva projekty a vrhnout veškeré síly do vývoje šestého dílu série Gears of War. Rozhodnutí mělo být zohledněno při masivním propuštění v Microsoftu, které se tedy The Coalition také dotklo.

Vývojáři The Coalition měli v posledních letech spoustu práce. Pomáhali například s vývojem Halo Infinite a připravovali ve spolupráci s Epicem Unreal Engine 5 demo The Matrix Awakens. Právě Unreal Engine 5 bude pro tým v následujících letech klíčovou technologií.

Zrušeny měly být dvě hry, přičemž jednu označuje Grubb jako menší. Z dřívějška víme, že alespoň jeden z projektů byl zcela novým IP. „Studio se nyní plně věnuje hře Gears 6. Říkám nyní, pravděpodobně se ale [The Coaliiton] na Gears 6 plně zaměřilo už v průběhu minulého roku. Nicméně to bude rozhodně jejich další hra,“ říká Grubb.

Zatím poslední díl série poprvé pojmenovaný zkráceně pouze jako Gears 5 vyšel na podzim 2019 a dočkal se převážně kladného přijetí. V dubnu 2020 jsme se dočkali strategické hry Gears Tactics. Loni Netflix oznámil spolupráci s The Coalition a přípravu hraného filmu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama