Ke špatným prodejům Marvel's Midnight Suns mohlo přispět datum vydání
Novinka Ke špatným prodejům Marvel's Midnight Suns mohlo přispět datum vydání

Ke špatným prodejům Marvel's Midnight Suns mohlo přispět datum vydání

Filip Svoboda

Filip Svoboda

11
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Myslí si to šéf Take Two Interactive.

Reklama

Strauss Zelnick, ředitel Take-Two Interactive, se domnívá, že za nepříliš dobré prodeje strategického RPG Marvel's Midnight Suns může z části i datum vydání. „Je možné, že čas vydání nebyl dokonalý,“ řekl novináři Jasonu Schreierovi. Přesto Zelnick věří, že přes slabší start by se mohl titul prodávat dlouho podobně, jako další hry od Firaxis.

Prodejně se Marvel's Midnight Suns nedařilo i přes úspěch u kritiky. Vydání připadlo po několika odkladech na začátek prosince. Ani ne měsíc od vydání se hra dočkala výrazných slev a v hodnoceních prodejů za rok 2022 se umisťuje velmi nízko (ačkoli právě absolutní číslo je zcela jistě ovlivněno pozdním datem vydání). Například v Británii se podobně jako A Plague Tale: Requiem nebo The Callisto Protocol nevešla do první stovky nejprodávanějších her.

Marvel's Midnight Suns si v současnosti zahrajete na PC, Xbox Series a PlayStation 5. Verze pro dosluhující generaci konzolí a Nintendo Switch by měla dorazit letos.

„Tohle je až absurdně propracovaná hra, jejíž vybroušenost mnohavrstvých herních mechanik se může rovnat jen s mimořádnou pečlivostí a nápaditostí spisovatelů, kteří vdechli postavám život často i lépe než komiksy nebo filmy,“ napsali jsme o hře v recenzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama