Total War: Warhammer Novinka Hráči Total War: Warhammer 3 se mohou těšit na nové legendární lordy a expanzi Kataje

Hráči Total War: Warhammer 3 se mohou těšit na nové legendární lordy a expanzi Kataje

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

3
Platformy Windows PC

V plánuje také nový formát DLC.

Reklama

Už Total War: Warhammer 2 jasně ukázal, že přidávání postav je cesta, kterou mohou tvůrci udělat hráčům radost. Největší úspěch samozřejmě slavila dvojice Gotrek a Felix známá fanouškům tohoto vesmíru z rozsáhlé knižní série. Hrdinů však do herního světa během let dorazilo více a žádný z nich se nedočkal chladného přijetí. A podle všeho se můžeme na další šampiony těšit také ve třetím díle slavné série. Andy Hall z Creative Assembly se pro The Rookery rozhovořil o tomto a řadě jiných témat.

Sám situaci kolem hrdinů komentoval takto: "Už jsme udělali několik legendárních hrdinů a ti se ukázali jako docela populární, takže v této kategorii budeme určitě pokračovat. U Legendárních lordů jsou vaším avatarem v tomto světě, jsou určeni k tomu, abyste za ně hráli role, takže dává smysl pokusit se do této role přivést co nejvíc těch warhammerovských celebrit. I když, jako třeba Deathmaster Snikch, to typicky nejsou generálové, ale samotáři. Ale opět jdeme ve stopách stolní hry. Ti to dělají také."Hall více řekl také o DLC, která do Total War: Warhammer 3 v budoucnu dorazí.

Hráči Total War: Warhammer 3 se mohou těšit na nové legendární lordy a expanzi Kataje

Přestože neřekl, přesně o co se bude jednat, jedněmi z prvních, jimž bude v Total War: Warhammer 3 dáno rozšíření se pravděpodobně stane Kislev a Velká Kataj: "Cathay je stejně jako jeho pozemský protějšek obrovský prostor. Je to obrovská oblast a my jsme se právě dotkli kousku u Velké bašty a kousku na západě vedoucího do Hor smutku. Pokud hledáte nové oblasti k rozšíření, je toho v Cathayi mnohem víc, na co se můžete podívat. Ale díváme se i na všechny ostatní rasy, jsme si dobře vědomi toho, že některé z ras, které byly vydány brzy, velmi brzy, potřebují také trochu lásky."

Zajímavou informací je bezesporu fakt, že v Total War: Warhammer 3 nebude využit pouze formát DLC, který byl tvůrci dosud prezentován, což Andy Hall komentoval takto: "Je fér říct, že Warhammer 3 je nová hra a my se díváme na způsob, jakým věci děláme," Aktuálně však společnost neplánuje přidávat žádné další rasy, takže s expanzí světa v tomto ohledu minimálně po dobu letošního roku za žádných okolností nepočítejte. Jediné co herní univerzum obohatí, budou trpaslíci vyznávající Chaosu, o kterých vám detailnější informace nabídneme zítra.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama