System Shock Remake si budete moci zahrát v češtině
System Shock Novinka System Shock Remake si budete moci zahrát v češtině

System Shock Remake si budete moci zahrát v češtině

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

8
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Legendární akce se vrátí již příští týden.

Reklama

Fanoušci série System Shock se po sérii odkladů příští týden dočkají remaku prvního dílu. Již nějakou dobu bylo zřejmé, že se očekávaná akce oficiální české lokalizace nedočká.

Otěže proto opět musela převzít aktivních komunita okolo fanouškovských překladů. Zájem o vytvoření neoficiální české lokalizace ve formě titulků prostřednictvím webu Prekladyher.eu projevil překladatel s přezdívkou Mayki.

„Myslím, že tuto hru nemusím nijak blíže představovat. Blížící se vydání nenechá žádného příznivce sci-fi her v klidu. Po několika dlouhých letech a několika odkladech jsme se dočkali a hra už vyloženě klepe na skla našich monitorů (čti - vydání je za dveřmi). Technickou stránku překladu jsem si mohl vyzkoušet na vydaném demu, takže doufám, že už mě nic nepřekvapí. Maximálně tak množství textů v plné hře, nicméně věřím, že se s tím dokážu se ctí poprat. Tak jen držte palce, ať jde překlad pěkně od ruky a nic ho zbytečně nezdrží. Je třeba se té Shodan pořádně podívat na zoubek,“ uvádí k oznámení chystané lokalizace překladatel.

Kdy by mohl být překlad hotov, zatím nevíme. Jisté je, že bude po vzoru jiných komunitních překladů k dispozici pouze pro PC verzi. System Shock Remake vyjde 30. května na PC (Steam) a později (přesný termín zatím vývojáři neoznámili) konzole PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X/S.

System Shock Remake si budete moci zahrát v češtině
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama